karakayahavva00 31+4 haftalık hamileyim yürürken vajinanın üstü çok ağrıyor doluluk hissediyorum. Bazen yürümekte zorlanıyorum başına gelen var mı acaba? Enfeksiyon mu yaşıyorum acaba? Kasık vs değil direk vajinanın olduğu kısım.
_handan91_ karakayahavva00 35+5 haftaligim hala var ve gün gectikce dahada siddetleniyor heleki aksamlari. Ne saga nede sola dönebiliyorum yürürkende agri oluyo. Bebegin kafasi asagida oldugu icin baski yapiyor. Egzersizlerle basliyacagim bakalim.
Lalemmm12 karakayahavva00 korkma doğum yaklaşıyor yavaştan şuan bende 32+1 im yataktan kalkınca yürüyünce idrarımı yapınca bi şişkinlik doluluk hissediyorum bazen bebek öyle vuruyor ki orda bile hissediyorum 😨 Doğum yaklaşınca bunlar artıyormuş
Esraibo1998 karakayahavva00 bende 31+2 günlük olduk dediğiniz gibi vajinamda bir ağrı var nasıl özellikle ayakta çok kalınca oluyor sanki doğum yapacakmışım gibi
karakayahavva00 _handan91_ ben şuan uyuyamıyorum mesela nerdeyse ağlayacağım bide sırt ağrısı dahil oldu. Ne tarafa yatacağımı bilemiyorum artık
Yavru-kus karakayahavva00 canım bende öyleydi idrar enfeksiyonu çıktı sarı akıntım fazlaydı benim sende. Bi tahlil ver isteRsen
Eko93 karakayahavva00 bende de var. Enfeksiyon var sandım idrar verdm ama bir şey cikmadi. Magnezyum 2 katına çıkarttık brz daha rahatladim. Her gün 1 adet de soda iciyorum