Kızlar iyi geceler 🥰 35 haftalık gebeydim 37+ karda Dr doğuma alacağını söylemişti, dün akşam sızıntı şeklinde akıntım oldu ben çok gülüp eğlendiğm için o esnada kaçırdım sandım ama deglmis bebeğim erken gelmek istemiş meğerse. O günün sabahında pijamamnda kahverengi beklemiş kan lekesi gördüm nişanimin geldiğini anladm , bu sabah uyandığımda sa aynı şey oldu ayır edebilmej için ped takmistim pedde tekrar leke görünce anladm .. hemen kalkıp hazirlandm birşeyler yedim anneme öylesine dinlenmeye gittiğim için yanımda hix bir şeyim yoktu taksiyle apar topar hastaneye gittik annemle ben yirmi dk lik yolu gidemeeden eşim Tekirdağ dan geldi .. direk acilen aldılar muayene ettiler ve sudan şüphelenip test yapmışlar amniyon kesesi delinmiş meğer enfeksiyon almaya başlamış bebeğim normal doğum diye direk yatış verdiler ama.ne açılma oldu ne de bebek dayanamadi kordon enfeksiyon aldığı için kalp atışı hızlandı ve direkt sezaryen e alındım beynimdenkist olduğu için zor geçti genel uyuttular uyandigm da bekleme alanındaysm sonra kendime gelince odaya çıkardılar ve direkt bebeğimi getirdiler emzirdm çift kişilik bir odada kalıyorum başakşehir cam sakura şehir hastanesinde doğum yaptım personellrrin bir kısmı harikalar ama birkaç tanesi çarkı kara listem de neyseeeee.. bebeği emzirmeeen önce karnıma bir serum torbası koydu ve o sırada kuvvetli bi basi uyguladı ebe.. o en zoruydu.. sonrasında ayağa kalktım altı saati yatakta geçirdikten sonra. o çok ağrımadi yani ben dayandim bilmiyorum dayanamayacagm kadar değildi.. şimdi bebeğim birkwc saatlik kucagmda memeyi tutmuyor emzirmeye çalışıyorum.. rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ben zorlu surecimin sonuna geldim elhamdülillah.. rabbim dileyen herkese nasıp etsin. Duamdasinizzz 🥰🖤🥹 korkup gözümde büyüttüğüm gibi kesinlikle değilmis anneler siz iyi olursanız bebek de iyi oluyormuş meğer 🖤 hiç korkmayın ve kendinizi kuşkusuz yaradana teslim edin gerisi çok kolay