Seysey61 39+4üz bebek kanalda değil doktor sezaryen ile alalım dedi. Açılma kasılma da yok henüz beklesem sancım gelince kanala girer mi bebek sizce ? Bu şekilde doğum yapan anneler fikrinize ihtiyacım var
Aysemm44 Seysey61 Yani bana dediler eğer istersen bi şekilde masaj yaparak döndürmeye çalışırız sezeryan istemezsen sonradan kendisi döndü ama eğer dönmeseydi onlar döndürecekti
Haticeburak06 Seysey61 canım bebek zaten tersse sancın gelince kanala girer sancı artıncada açılman olur hızlıca
minnosbirkiz Seysey61 kuzenimin sancıları çok hafif başlamıştı, bebek halâ kanalda değildi, doktoru normal olmayacak sezeryana alalım dedi, bizim deli kız inat etti, tam 11 saat sancı çekti, inatla normal doğurdu 😅
hulyaakgn34- Seysey61 canım sende de bebekte de suyunda da bi sıkıntı yoksa 41 e kadar bekleyebilirsin benim 2 normal doğum yaptım 2. Bebeğim 41. Haftaya kadar gelmek bilmedi ne açılma ne sancı ne de kanala girme durumu yani doğumla ilgili hiçbir ilerleme yoktu en son yatış verildi propess atlı ilaç ile önce alt vajina açılma olmadıgı için yumuşatılacak sonra hala sancı gelmesse suni denenecekti yatış yaptıgım gün o ilaç sayesinde bebek hızlıca kanala girdi ve 2 saatte kendi sancımla suniye gerek kalmadan doğum yaptım yani sezeryan gerçekten zor dediğim gibi eğer bi sorun yoksa bekle kendiliğinden gelsin
Seysey61 Aysemm44 Haticeburak06 Yok benim bebek baş geliş pozisyonunda sıkıntı yok ama nstde sancım çıkmıyor hala kasılmam açılmam da yok kanalda da değil bebek ama zaman daralıyor diye korkuyorum direkt sezaryene alalım dedi doktorum
Seysey61 hulyaakgn34- bende ya da suda bir sıkıntı yok şimdilik yarın doktora gideceğim söylicem biraz daha bekleyelim diye inşallah benim de öyle olur
Mzzz Merhaba canım benim bebeğimde kanalda değildi çatı muaynemde 4 cm açıklığım vardı muayneden sonra hastahaneye yattım ama sancım nstdede pik yapsada çok sıkta olsa ben bir şey hissetmiyordum gün boyu 1 cm açıklığım olup toplamda 5 cm açıklığım oldu bebekte bu sancıyla kanala inmedi doktorum son olarak suyumu patlattı ve ben o an gerçek sancıyı hissettim 4-5 saatte hem acilmam tamamlandi hemde o sancı ile bebek kanala girdi ve ben normal doğum yaptım ama kanala girmeseydi açılma tamamlansadaydida sezeryan olacaktım son anda oldu 🙏