Merhabalar herkese,
Doktorum daha yeni Pregnom max diye bir takviye hapı yazdı, verirkende tadı ve kokusu çok kötü, en iyisi yatarken iç demişti.
Her türlü denedim, akşam yemeğinin bir kısmını yiyip daha sonra hapı içip kalan yemeğime devam edeyim dedim, olmadı kutum, gece yarısı içtim, mide bulantısından kusmamak için saatlerce yatakta yattım. En sonunda bugün kullanmanın en kolay formülünü buldum, herkesle paylaşmak istedim. Belki biri ne faydası olur 🤗
Önce camı açın, oda havalansın,
Eczaneden nane yağı (baş ağrısında kullanılıyor) alın ve dudak üstü, burun etrafı sürün, nane kokusu alacaksınız, bu da başık ve demir kokusunu almanızı engelliyor.
Ağzınıza naneli sakız alıyorsunuz, ve hiç aralıksız en az 1 saat çiğniyorsunuz.
Bir paket çubuk krakeri yanınızda hazır edin (olurda mide bulantısı olursa bastırıyor).
Hapı içerken 250-300 ml gibi bir su miktarıyla için, çok fazla içerseniz bulantı yapar.
Uzanın, ayaklarınızın altına yastık koyun yüksek kalsın, aynı şekilde başınız hafif dik olacak şekilde boynunuzun altına yastık koyun.
Bir Elinizi hafif havaya kaldırıp diğer elinizin başparmağıyla bileğinizi yuvarlaklar şekilde ovalayın, sonra diğer bileğinizi (bunu ara ara yapın ilk 30 dakikada)
Hapı içince tüm bunları yaparsanız, ağzınıdaki ve burnunuzun ucundaki nane kokusundan ve tadından hapın kötü tadını almıyorsunuz, diğer unsurlarda mide bulantı ve kusma ihtimalini en en en minimuma indiriyor.
Çok sayfada araştırdım, ve mide bulantısını engelleyen/hafifleten tüm unsurları itinayla toparlayıp denedim ve muhteşem, ilacı kusmadım ☺️❤️ umarım benim gibi işine yarayan hamişlerimiz olur, sonuçta çok faydalı bir takviye.
Merakla bekliyorum kimlerde işe yaradı ☺️