Kb4576 Kizlar bebek dusunuyoruz doktorum folik asit vs vitaminler verdi çalışmalara basladik birde şeker baslangici olduğunu soylemisti şu anda kesinlikle doymuyorum ben kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama bıraksalar dünyayı yiyeceğim öyle bir açlık var içimde ve tahmin edersiniz ki kilo alıyorum kendimi nasıl dizginlicem gebeliğe de boyle başlamak istemiyorum eğer olursa daha da kilo alacağım napacagimi şaşırdım artık kendimi nasıl durduracağım ben
merva35 Kb4576 su iç,salatalık ye, kuruyemiş ye , yoğurt ye bol bol ,meze yap evde ye mesela havucu rendeleyip yoğurtla,limonu sık tansiyonun düşük değilse tabi kıvırcığı batır batır ye sonra vücudun alışcak böyle şeylere 21 gün devam et
Freefam Kb4576 hareket ve spor evde youtube dan pilastes ya da yoga videolari izlesen bile olur her gun yarim saat yapsan kilo almaz aksine verirsin yediklerini de yemeye devam edebilirsin canim karbonhidrati azalt sadece yeter
Kb4576 Yaso55 düşündüm ama bulunduğum yerde özel hastane ve diyetisyen yok devlette var oda her aradığımda doktor izinli uygun randevu yok deniliyo
mrp2023 Kb4576 niye takıyorsunki kafaya kilolu değilsin ye yediğini sonrada hareket et canım yakarsın
Kb4576 mrp2023 boyum kısa olduğu için kilom boyuma göre fazla maalesef önceki fotoğraflarıma baktıkça psikolojim bozuluyor :(
sweetmom_ Kb4576 bende de aynı durum söz konusu. Canın bir şeyler yemek istediği zaman meyve ye ben öyle yapıyorum. Yada yoğurt salatalığı karıştırıp yiyorum.
Sahn Bende de aynı durum var. Folik asitten sonra resmen iştahım açıldı doyma hissim gitti resmen 😄 acaba folik asit mi yapıyor diye bile düşündüm ama bırakamam da bebek düşündüğüm için dizginlemeye çalışıyorum ama gerçekten çok zor