Tektas13 Hamilelikte huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı benim 24.haftadayım bu aralar çok artmaya başladı 😭😭
Egei Tektas13 bende hamilelik öncesi arada hafif olurdu. Hamilelikle beraber çok arttı. Nerdeyse her gece uykuya dalmak zor oluyor bu yüzden. Dr magnezyum verdi uzun zamandır onu kullanıyorum. Ama kesin bir çaresi maalesef yok :(
1ayzaannesi Tektas13 beni de hamileliğim boyunca en çok yoran şey huzursuz bacak oldu. 36. Haftadayım ağlayasımın geldiği geceler oluyor o derece 😔😔
kader_ozol Tektas13 ayy su agrıyla beraber postunuza denk geldim anlatamam agrılarım artıyor 19 haftalık olucak 3 haftadır cekiyorum magnezyum verdi doktor hiiç faydası yok agri kesici de fayda etmiyor
rabiasare48 kader_ozol magnimore bunu için birebir ben bekarlığımdan beri bacak ağrısı ve sendromu çeken biriyim hamileyken doktorum verdi mucize bi ilaç magnezyum yani oda ama özel
kader_ozol rabiasare48 magnorm verdi doktorum ama geçmedi hala aynı dışarda evde yatarken olsun bacagım kasılıyor sadece sag ayakta ama diğer bacagımda yok agrı sertleşme oluyor yasam kalitesini bozuyor tamamen sizin dediğinizi de sorayim