yeni-annelik senatss üzülme sakın Rabbim sana hayırlısını versin tez vakitte yüzünü güldürsün bir zamanı vardır mutlaka bol bol dua et vardır bunda bir hayır inşallah burdan mutlu haberlerini alırız 🙏🏻
zey-nep11 senatss aslaaaa üzülme vardır bi hayır dıyiceksin kuzum selamet versin Rabbim hayır dualarını oku Allaha sıgın hersey sınav bebeğim en guzelı tevekkül etmek beklemek.. yaşadıkça umut var bende 9 aydır denıyorum snc 0 kısmet beklıyoruz. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hayırlısı ve kolayı olsun hakkında🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙈
zey-nep11 senatss piyasada gezen sahte yanlş calışan testler cünkü aynısı basıma geldı oturup ağladımm anlıyorm ama kendımızı hasta etmekten baska hc bı halt etmiyoruz hc takılmaaa aman bee vardır hayır de hc canını sıkma…..
Tbsra95 senatss canım bende de böyle cok cıktı hep negatif kıpkırmızı iki çizgi görmeden gitmem artık kan vermeye yeminliyim
-Morcivert- Ben de 25 nisanda adet olmuştum en son 2-3 gün önce de test yapmıştım bugün tekrar yaptım bu kadar gecikince geç döllenme falan belki dedim ümitliydim ama yine negatif ilginç bi gecikme yaşıyoruz galiba gerçekten 🤦🏻♀️
-Morcivert- senatss benim diz ağrılarım olur genelde geçen hafta bi olmuştu ama geçti bugünde hafif var bi de akıntım da arttı herhalde gelicek. Neyse üzülmeden bi an önce gelsinde denemeye devam edelim bari