Hatcsezgin Kızlar ağrıdan mahvoldum resmen saatlerdir ağlıyorum, çok ciddi bir hemoroid ağrısı yaşıyorum 23+4 hamileliğim. Var mı yaşayan tavsiyesi olan gerçekten artık sinirlerim çok bozuldu
Biryolcu Hatcsezgin çok geçmiş olsun. Bir dönem ben de yaşamıştım. Sıcak suya oturmak ya da sıcak su tutmak iyi geliyordu. Bir de sarı kantaron yağı iyi gelmişti. Allah tez zamanda şifalar versin
Dilomonna Hatcsezgin Bende yaşadım genel cerraha gittim fitil ve krem verdi sıcak suya oturmamı önerdi sabah akşam oturdum çok şükür bir haftaya geçti gerçekten çok zor ben oturamıyodum yürüyemiyodum
Ervaninannesi61 Hatcsezgin merhaba, bende ayni agriyla ugrasiyorum su aralar 26+4 hafyalik hamileyim sicak su ve hakiki zeytinyaği suruyorum yine agrim var ama onlar biraz da olsa hafifletiyo
Hatcsezgin Biryolcu Allah razı olsun, sürmediğim şey kalmadı ben böyle bir sinir bozucu ağrı görmedim sıcak su rahatlatıyor ama ondan da korkuyorum hamilelik yüzünden çok tutamıyorum.
Afra9 Sıcak sudan korkmayın aşırı sıcak sizi yakacak kadar olmamak kaydıyla tabi 15 dakika oturun kalkınca kurulayıp zeytinyağı sürün gün içinde istediğiniz kadar yapabilirsiniz en zararsız çözüm
akduman09 Bende de olmuştu krem verdi doktorum her tuvalet öncesi pamukla zeytin yağıyla yumuşatıp öyle çıkıyordum wc ye şükür kabız olmadıkça azaldı benim ağrı arada oluyor tabi ama genel olarak iyiyim
Dilomonna Hatcsezgin ANESTOL POMAD %5 30 G PROCTO-GLYVENOL SUPOZİTUVAR Bunları vermişti ama siz doktorunuza danışmadan almayın genel cerrah verdi ben yine doktoruma danışarak kullandım
ZehraMiran Hatcsezgin ayy hendese doğumdan sonra kabızşıkta çıktı ve suan hamile olduğumu öğrendim bir aydır çok ciddi kanamalı ağrı oluyor öyle böyle değil anlatılmaz yani ben yarın doktora gidince soracağım ne yapılabilir diye. Isırgan otu iyi geliyor dediler onu bi araştır istersen ben yurtdısındayım bulamadım deneyemedim
Hatcsezgin ZehraMiran Gerçekten Allah düşmanıma vermesin diyeceğim cinsten bişey kendisi küçük acısı devasa. Allahım hepimize şifa versin inşallah bende bişey keşfedersem muhakkak yazarım bir tane bitkisel Sprey aldım gelsin onu denicem.