Kızlar bugün Havuzlu hana gittim bebek alışverişi için sizi de bilgilendirmek istedim🌸Çok fazla mağaza ve çok fazla çeşit var,organik hastane çıkışları da mevcut düşünenler için.4,5 katlı bir yer gez gez bitmiyor,hiç ummadığınız,mevlüt şekeri satan bir mağazada bile çok tatlı özel tasarım hastane çıkışları var.Hele ki bir mağaza keşfettim tamamen organik kıyafetler,battaniyeler çok çok tatlı şeyler vardı ismini unuttum ama kendini belli ediyor zaten mağaza😍😍kıyafet dışında chicco nun aven tin ürünleri de mevcut,göğüs pompasından biberonlara emziklere herşey mevcut.bunların fiyatı e bebekten 2,3 ₺ daha uygun sadece ama toplu alımda indirim oluyor.Kıyafetlerin fiyatlarını da uygun buldum ben organikler biraz pahalı sadece,hastane çıkışımı 70₺ ye aldım instagramda 150₺ ye görmüştüm aynı takımı..organik hastane çıkışları da 90₺ civarıydı.Ben gittiğime pişman olmadım,bu kadar çeşidi bir arada görebileceğimiz avm vs yok.Bence gidilmeli😍Bebek arabaları,pusetler ve beşikler de vardı.Ayrıca çeşit çeşit lohusa gecelikleri takımları satan yerler vardı hanın içinde onlar da çok güzeldi.Bebek mevlütleri için de ayrıca mağazalar vardı hediyeliklerin,bebek için süslü takımların satıldığı.Bebeğe ve lohusalığa dair herşeyi bulabilirsiniz gibi geldi bana bu handa.Bilginiz olsun👯♀️