Alisaseyma4 Kızalr 28 haftalık hamileyim 1 saattir adet sancısı gibi sancılarım oluyor duş aldm biraz rahatlar gibi oldum tekrar başladı bu haftalarda başına böyle birley gelen var mı ne yapayım sizce
sutlukahve Alisaseyma4 ben de 28. Haftadayım özellikle yorulduysam bende de adet sancısı gibi bi ağrı oluyor ama kısa süreli olup geçiyor bu hafta başladı. Normaldir diye umuyorum 😂 net bilgim yok yani ama yine de yazayım üste çıksın dedim 🙏
Ceylankarakus Alisaseyma4 bu haftalarda artık çok normal yalancı Sancilar oluyor vücutta doğuma hazırlaması için
Elftln Alisaseyma4 sabahları oluyor özellikle karnın alt kısmında bende muhtemelen yalancı sancılar bunlar
FyA Alisaseyma4 ben 26. Haftamda bunu yaşadım sbaaha kadar sürdü sabah bemen doktora gittik doktorum kendinmi yordun dedi temzilk vs yapmıştım kızdı ve şuan evde istirahat verdi yatıyorum iş güç yapmak yasak ve ilaç kullanıyorum progestan ve nidicard önemli o sancılar sabaha kadar devam ederse mutlaka gidin doktora acile beni nstye soktular sancılarıma bakıldı erken doğum riski çünkü Allah korusun
Mihrbn Belki sahte sancılardır . Rahim, vücut bu kasılmalar ile hem büyüyor hem kendini doğuma kadar hazırlıyor olabilir sakin kal lütfen endişe etme 😇
34Kubra Alisaseyma4 magnezyum kullanıyor musunuz ? Ben de 25.haftadayım özellikle kendi mi azcık yorduğumda belimden sancı vuruyor bana magnezyum önerdi ebe ve geçti de