Merhaba arkadaşlar bugun epey bi mağaza gezdim fiyatlara baktim seceneklere baktim internetten de bakiyorum ama internet bir okyanus gibi kayboluyorum, nasil bir sey alsam nasil bir seye baksam inanin aklim o kadar karisti ki ne yapacağım bilemiyorum. İstediğim ozellikler çift yönlü olsun uzun yillar kullanilabilsin Puseti olsun hafif olsun fiyat uygun olsun. Onerebileceginiz seyler nedir?
Bir de benim esim sagolsun aslında hic cimri degildir ama böyle konularda beni deli ediyor gidiyor en ucuzuna al bunu diyor hic kullanisina özelliğine falan bakmiyor o yüzden de butun sorumluluk bende en pahalisini markalisini da istersem aliyor sorun yok ama butun sorumluluğu bana birakiyor sonra oderken zorlanirsak falan sen istedin sen aldin diyor. Bu konuda da icim cok daraliyor bunaliyorum.
Bir de baktığımız bir magazada komple bebek ceyiz seti diye gecen takimlar var onun icinde de bebek arabası, puseti , park yatağı, dolabı, sofonyeri, büyüyen besik, mama sandalyesi, sallanir ana kucağı var. Hangisi daha mantikli karar veremedim. Yardımcı olur musunuz ? 🥺