minnosveannesi8 Ezgikurt benim hissettiğim hep kızdı öyleymis de ama biraz risk durumlari çıktı daha yeni kendime geliyorum bakalım inşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur
Ezgikurt minnosveannesi8 masallah nasil risk cikti ins sagsaglim alirsin kucagini kalbini temiz tut hep
Suliss76 Suey bugün detayliya girdim 3 doktor da baktı biri kız biri erkek biri de göstermiyor dedi 18. Haftamda erkek demişlerdi şoktayım şuanda
minnosveannesi8 Ezgikurt kafa yapısı ve gelişiminde on günlük gerilik var suyum azmis. Amniosentez tavsiye etti bende korktum çok. Başka doktora gidicem inşallah
Ezgikurt minnosveannesi8 aynen bi doktora daha gorus burda okumustum havuc suyu cok iyi geliyomus taze sıkılmıs su azalmasi icin cok sorunlu deyipte saglikli dogan bebek var ins sagsağlim alirsin kucagina prensesi🥰
minnosveannesi8 Ezgikurt amin inşallah teşekkür ederim. sizin minnoslari da Allah bağışlasın inşallah
yeni-annelik ebruus canım benim bebiş biraz önde gidiyor sanırım bugün detaylı ultrasona girdim 22+5 çıktı 🙈
BirAskMasali1323 cLearQueen kaç haftalıksınız🥰benimde tüm tetkikler erkeği gösteriyo henüz öğrenrmedim cinsiyeti bende baştan beri erkek hissediyorum eğer kız çıkarsa tüm söylenenler hurafeler testlrr takvimler vesaire hepsi yalanmış demektir😂15+4 haftalığım ben
BirAskMasali1323 cLearQueen hm benimde haftaya randevum var bakalım ne çıkacak🥰önceliğimiz tabiki ssğlıklı hayırlı evlat olmaları🤲