Leila Yardim edermisiniz merhaba ben bu proqramda bebeklerimin ikiz oldugunu duzenleye bilmiyorum ikiz bebek anneleri kacinci haftadasiz nasil geciyor☺️
Hulyalp Leila hayirli olsun bebeklerinnnn 😊 ben gogledan giriyorum o yuzden sorunu bilmiyorum. Bizde 10+7 olduk baslarda mide bulantisi vardi gecti yerine mide yanmalarina birakti. Her firsatta yattigim icin halsizligim yok. Senin nasil gidiyo
Leila Ikizlerimemos lutfen ikiz bebekler hakkinda biweyler soyleye bilirmisiz cok korkuyorum dusmesinden vaktinden once dogmalarin hik aklima gelmezdi ikiz bebek beklerim dun oyrendim
Ikizlerimemos Leila alalh sag salim kucaginiza almayi nasip etsim cok guzel bir duygu hic korkmayin. Bende korkmustum ama dr bile bu haftaya kadar gelmen bile cok iyi dedi bu haftalarda agirlastim biraz saga sola yatarken karnim aciyor. Bide adet sancisi gibi agrim oluyor geciyor. Dr erken dogum olmasin diye adalat 30 mg hap verdi sabah aksam kullaniyorum. Gorenler tek saniyor bebegimi. Evde surekli gobegim acik dolasiorum hareket ettiklerini gormek icin. He bide cok fazla ayakta kalamiyorum yoruluyorum. Ev isi yapmadim zorda kalmadikca sadece yemek yaptim l. 8 inci haftadan 17 inci haftaya kadar kustum. Sonrasinda normale dondum hergun 1 litre sut 1 yumurta ceviz arada kefir yedim
Leila Ikizlerimemos caaaaaaan banada yumurta sut peynir yogurt falan ye dedi biraz mide bulantim gecmiyib inSALLAH guzel olur🙏🏻💋cok tesekkur ediyorum yardimci oldugun icin bacim💋