Nergizos Gul616161 tutmayisina sebep birşey dedi mi acaba Dr. Bir de tek mi çift mi embriyo transfer etmislerdi
EsraArslan81 Gul616161 beeenn 🥹 ilkide tutmuştu ama düşük olmuştu ikinci tuttu çok şükür şu anlık bi sorun yok inşallah olmazda. İnşallah sizinkide sımsıkı tutunur. 🤲🏻🫶🏻
Nehirgibi Canım benim ilki tutmadı. İkincisi tuttu. Şu an 15 haftalık. İnşallah seninki de tutar ve sağlıkla alırsın kucağına yavrunu
Gul616161 Meryyymom31 banada doktorum doğal silkus dedi ve sadece duphaston verdi. 2. De sana neler verdi kuzum
Nehirgibi Emel5805 canım ilk zamanlar vardı ama zaten tüp bebek süreci de insanı duygusallaştırıyor. Şimdi geçti normalim
Gul616161 Nergizos pazartesi gidicem doktora canım tek embriyo olmuştu. Acaba şimdi 2 mi istesem diye düşünüyorum
Nehirgibi EsraArslan81 5+0da kese için gittim çok küçük bi kese gördük. 10 gün sonra gel dedi. 6+4te de kalp atışını duyduk çok şükür
Mavideniz26 baharmom35 canim ne yaptin bebişini gormeye gittin mi kalp atişlarini dinledin mi merak ettim seni,
Mavideniz26 Gul616161 uzulme canim umudunu hic kaybetme hep dua et allaha onun hazinesi doludur yeterki sen ona inan, Allahım gönlüne gore versin insallah🤲
baharmom35 EsraArslan81 8+3 kalp atışı 7. Haftada duymaya gittim ama doktorum 6+3 de çağırmıştı ben 7 de gittim
Nergizos Gul616161 bana 2 dedi ama yaşımdan öyle dedi muhtemelen. İki embriyo iyi ama riskleri de var tabi
EsraArslan81 Nehirgibi maşallah. Bende 5+1 de demen gibi çok küçük bir kese gördük banada 10 gün sonra sonra gel demişti doktorum kalp atışını duyarmıyım ki 10 gün sonra acaba
baharmom35 Mavideniz26 evet canım kalp atışı duydum çok şükür şimdi 8+3 olduk cumartesi tekrar kontrol var heyecan bitmiyor inşallah bebeğim iyidir 🤲
baharmom35 Mavideniz26 canım sen ne yaptın hala hazır değil misin transfere mayıs sonu geliyor kararın nedir