bebeimibeklerken33 Zaten duygusalım iyice duygusal top oldum.. tv de azıcık acıklı sahnelerde bile gözlerim doluyor, var mı benim gibi olan 😮💨
Brgulll bebeimibeklerken33 duygusal değilde çok gerginim insanlara karşı hiç sabırlı olamıyorum artık geliyorlar bana😂
nununundunyasi bebeimibeklerken33 takip ettiğim dizileri artık takip edemiyorum çünkü sürekli ağlıyorum 😂 reklamlar bile bazen içime dokunuyor 🥹
obirannea bebeimibeklerken33 olmaz olur mu ben oğlumun küçüklük videolarını açıp ağlıyorum ilk oğlumda da eşimin fotoğraflarına bakıp ağlıyordum 🥹🥲
bebeimibeklerken33 Brgulll o bende ilk doğumdan sonra oldu normalde sakin bir insandım şuan da tam bir çirkef oldum 😅
Brgulll bebeimibeklerken33 20 kilo aldım bacaklarım mor çatlaklar kapladı bildiğin eski 50 kilo narin kız yok herkese diyorum benimle konuşurken dikkat edin vurdummu oturttururum diye doğumdan sonra inşallah eskisi gibi sakinleşirimq😂🥹
bebeimibeklerken33 nununundunyasi bendee aynı💆♀️eşimin kırıcı olmayan küçük bir lafı bile dokunuyor 🥹