Ozlemslk Bugün kontrolüm vardı sabah ,Bilmiyordum çatı muayenesi olacağımı bir anda hadi çatala dedi doktorum 🙈korkmalımıyım dedim yok kız korkma dedi yat 😂 hiçte acımadı 🙈 korkutmayın insanları 🤷♀️😣
KlncA Ozlemslk çok sevindim iyi geçmesine Geçmiş olsun ☺️ Bnm de yarın sabah var biraz heyecanlıyım ☺️ Açılma vs var mıymış ne dedi?
Haticesoysal Ozlemslk aynen benimki de seninki gb oldu bi anda hiç acımadı korktum ama yazılanlar korkuttu diyelim olmayan varsa ne kadar rahat olursanız o kadar iyi geçer
Ozlemslk KlncA hersey güzel dedi açılma söylemedi demek ki yok🙄 gayet güzel normal dogum görünüyor dedi🙏🏻Kasma kendini canım 🙈
KlncA Ozlemslk ay hadi bakalım inşallah seninki de çok bekletmeden bi avazda gelir inşallah ☺️☺️🙏🏻 ya yarın eğer söylemezse ben sorayım mı açılma var mı diye ??
Vethekelif Ozlemslk doğuma gittiğinde bakıyormuş zaten önceden bakmakta acil bir durumda yine sezeryana alıyoruz dedi
Erdemmercimek Benım de dun 37+0 da çatı muanesi yaptı çatı kemiğin udt tarafı dar perine tarafı esneyebılır ama dikişler olur dedı bu sekılde olan var mı kızlar size ne dediler Bi de sadece 2 sanıye parmağını sokup cıkardı o kadar mı sizde de yaptı