nisanela Bu ilacı kullanan var mı arkadaslar ben bu ilacı kullanmadan wc cıkamıyorum saka gibi 9 haftalık gebeyim hiç iyi durumda değilim😭😭😭
Selinmoon nisanela erken başlamış sanki senin ya ben 20. Haftalarda o sorunu yaşadım evet kullanıyorum ben de
Minkkelebekk nisanela bir de 2 şer adet kuru kayısı ve erik sahah aç karnına yiyin ılık su için zamanla düzeliyor yada aç karnına kivi yiyip üzerine su için yine düzeliyor ben bu şekilde dengede tutuyorum artık evde hangisi varsa sabah aç karnına onu tüketiyorum
Minkkelebekk Ben kullandım ama 20.haftaların başında kullandım doktor çok sıkışmadığın sürece kullanma dedi
nisanela Selinmoon benim normalde de zaten wc cıkma sıkıntım vardı 2 günde bir cıkıyodum simdi iyice geç olmaya basladı😔
Minkkelebekk nisanela kayısıyı geçeden bir bardak suyun içine koyup sabah yiyin suyunu da için bir de öyle deneyin kan hapımı kullanıyorsunuz
Minkkelebekk nisanela ferrum hapı bende de kabızlık yaptı şuruba geçtim şurubu gündüz içtim belli bir zaman sonra yine kabız yaptı gece içiyorum yatmadan önce dilimi ısırayım kabız değilim
Aabbccc nisanela aynı bende öyleyim hamile kaldığım günden beri hep kabızlık sorunum var ve 14.haftamdayim.dokturum kullan dedi günde 3 bile icebilirsin gunde bir içiyorum
nisanela Aabbccc evet zaten kutunun üstünde de yazıyor ben yine 2 günde bir kullanmaya calısıyorum kabızlık mı tam bilmiyorumda wc cıkamıyorum gelmiyor yani ilacı içtikten sonra ishal yapıyor ama napayım cıkamamaktan iyidir
Minkkelebekk Aabbccc bu tarz şeyleri fazla kullanmamak gerekiyor sürekli kullanımda ilerleyen süreçte bağırsak tembelliği yapıyor zorda kaldığım zamanlarda kullanmamı söyledi
nisanela Minkkelebekk ben böyle devam ederse bırakırım dr sorup ilacı gercekten insanı rahatsız ediyor😔😔