Enfal_06 Duyguch01 yess hemde fanatik 😂😂 Fenerbahçeli formasini bile hazır etmiş o derece canbartu koyucam diyor bende beğendim yani güzel bence
Mervenr00 cglcetin0 Göktuğ yada Talha koymayı düşünüyoruz iki isimden birisi olucak karar verirsek inşallah 😂😂
Senatoprak Erkek bebeğe isim koymak daha zormuş bir kızım var 4 aylıkken ismini bulmuştuk şimdi erkek Cihangir Kayra ya da Siraç Emir düşünüyoruz sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor 🥰
Serendipity16 Senatoprak bende cihangir ismini beğeniyordum sonra ağır gelir diye vazgeçtik cihangir bence tek başına güzel kayrayla çok uyumlu gelmedi bana siz bilirsiniz ☺️
1prensannesi2312 Senatoprak bende kız bebekte daha çok zorlandım oğlumun ismi hemen hazırdı kıza isim bulamıyorum 🙄
ezooezz O kadar çok erkek ismi yok ki 😂 biz Tuna koymayı düşünüyoruz. Bunun haricinde listede Meriç Ilgaz Berkin Güney Güven gibi isimler vardı.
cglcetin0 bendeanneoluyorum göktuğ ve aras var aklımızda ama yine de seçenekleri de değerlendiriyorum 🥰 sağlıkla gelsin
Limonumsu cglcetin0 gerçekten zor daha vakit var diye çok kendimizi sıkmıyoruz bakalım soğumamışlar ne karar verirsek artık 🙈 27.haftadayız daha bakalım