Gulsen1989 Htccprz yok daha kullanmadım aldım sadece ayy napiyim o kadar çok yorum okudum ki netten videolara baktım hep Prima iyi diyorlar sleepy alacaktım onu da beğenmiyolar . Molfix alacaktım ona da laf eden var ee ne alacaz 🤪
Gulsum2308 Gulsen1989 valla herkesin fikri var herkes bişey söylüyo artık deneyip görücez napalım 🤷🏻♀️
Brn09 Bebeğinin kilosuna göre de değişir eğer normalse ya da tontiş gidiyorsa çok fazla 1 numara alma bence bitince 2 numaraya geçersin
Gulsum2308 Brn09 aynen o yüzden bende 1 paket 112 li ya da 124 lü alırım bebeğin kilosuna göre hareket edicem
Miniksena Gulsen1989 primada parafinli losyon var bebeklerin cildi alışıyo losyonsuz beze geçince de pişik yapıyo sanırım. Ama iyi bi pişik kremiyle sorun kalmaz diye düşünüyorum.
haceryasar Gmzaczngr lastikli yerleri varya bağ yerleri falan kırmızılaştırdı tenini. Her bebeğe farklı gelir bezler ama bizde böyle oldu maalesef.
Gmzaczngr haceryasar Neyse 1 paket almıştım zaten deneyeyim o zaman bir 😊 bende içeriği temizmis diye tercih etmistim, minies ve molfix arasında kaldım ama minieste stok sorunu yaşandığını duyunca vazgeçtim.
Merwon Ben anlamıyorum kimyasal içeriği masum görenleri gerçekten. Onu bunu geçtim hadi kimseye güvenmiyosunuz doktorlara da mı güvenmiyosunuz. Prima kullanmayın diye bas bas bağrıyolar. Hiç mi duymadınız kısırlık ihtimalini bile. Ufacık bi ihtimal bile tedirgin etmiyormu siz anne adaylarını.
haceryasar deletedmom734 allah yardım etsin. Uyku problemimiz bizimde var geceleri uyumuyor malesef. Canları sağolsun napalım 😌