Zeyneptkbs Hiçbir krem göğüs yaralarıma iyi gelmiyor önerebileceğiniz bir ilaç ya da farklı bisey varmi?
esra_1824 Zeyneptkbs lanolinli tüm kremler iyi geliyor bence yada kantaron yağı sürün tüm yaralara iyi gelir ama bebek emzirmeden temizleyin ağzına gellmesin tehlikeli olabilir
Daisyy000 Zeyneptkbs 4 ay göğüs uclarımın çatlağı geçmedi, emzirmek zulüm gibiydi…Aklınıza gelebilecek herrrrrseyi denedim.En etkilisi fito krem ve hametan kremi karıştırıp sürmek oldu.(Genel cerrahın önerisi) Tabii emzirmeden önce mutlaka yıkamanız lazım
Nur1806 Zeyneptkbs tahinin üstğne çıkan yağ çok iyi geliyor. Emzirme sonrası sür sonra göğüs pedi koyup kapat göğsünü. Her emzirme sonrası sür
pinarrr- Geçmiş olsun , benim büyüklerden gördüğüm ve duyduğum şu yönde ; bir çay bardağına biraz karbonat ve su koy karıştır emzireceğin zaman pamukla göğsüne sürüyorsun istersen bebeğin ağzına da dokundurabilirsin pamukçun olmasın diye
Zeyneptkbs Okyanusolmak 16 haftalık hamileyim ama bebek yokkende hep yaraydı hiç geçmiyor artık iç çamaşır gitmekte bile zorlaniyorum
Zseda Zeyneptkbs Benim 2 arkadasimda böyleydi hatta baya ağlıyordu biri yara olmuş soyuluyormus falan. Garmastan varmis krem onu aldılar tek çare o olmuştu. Bakmak isterseniz
Zeyneptkbs Çok teşekkür ederim düzelene kadar hepsini deneyeceğim şimdiye kadar sadece lansinoh kullandım ama geçmedi birde dediklerinizi deneyeceğim 🌸
Zseda Zeyneptkbs lansinoh catlamadan öncesinde kullanılırsa yumusatip catlamaya engel oluyormus fakat maalesef yara olduktan sonra ise yaramiyormus..
Okyanusolmak Zeyneptkbs ilk haftalar bende de oldu. Acıdı kasindi falan. Krem sürdüm zyagi sürdüm nemli tuttum şimdi daha iyi. Büyüdüğü icin böyle şeyler olabiliyor. Özellikle gece yatarken nemlendir ve sütyen takma.
Dugmemvar Zeyneptkbs ayva çekirdeklerini Bi gece 1 bardak suda beklettim jel gibi bir sıvı oluyor onu denemelisin birde dolapta muhafaza et soğuk soğuk acayip rahatlatıyor
Umms_6839 Lansinoh kullanmıştım ben gerçekten çok iyi bi krem emzirmeye once silmeye gerek yok deniyor ama siz yinede silin tekrar sürün çok iyi bi krem