Nergislyssa Sevgi2023 moralini yüksek tut kuzum olmazsa tekrar denersin rabbim çok büyük bak ben düşük geçirdim tam düşüğümün doğacağı tarihte yeniden hamile olduğumu öğrendim
Sevgi2023 Nergislyssa beni yoran testlerin once pozitiv gosterib beni sevindirmesi somra negativ olmasi pozitiv gorub tesri tekrarla tekrarla somra megativ cok yoruldum Rabbim duysun sesimi nolur🥺 Senin adina cok sevindim Allahim saglikli bi şekilde kucagina almayi nasib etsin🙏🏻amin inşallah
Nergislyssa Sevgi2023 Allahım önce seninle beraber isteyen tüm herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim 🙏🏻
Sevgi2023 Fatma_ecem4 cok teşekkur edrim ama yurt dişindayim maalesef kan vermek kolay diyil birda testi tekrarlicam yarin🙁
Fatm_ Sevgi2023 silik çizgi gözüküyor inşallah güzel haberler alırsın yarın sabah ilk idrarla bi daha yap istersen ya da direk kan ver bi labaratıvarda onlar randevusuz çalışıyor hastaneye gitmek zorunda değilsin
Sevgi2023 Fatm_ merhaba canim gecryi sabah etdim heyecandan adrt olurim die olmadim daha ,olucadie korku var icimde 🙁 Yurt dişindayim maalesef ki kan veremiyorum burda herşey zor ve farkli 🙁🤦🏻♀️ tesr yapmayada korluyorum negstiv gorurum die beklim bugunlik 🥺
Fatm_ Sevgi2023 ben de yurt dışındayım ondan labaratuvarlar randevusuz çalışıyor demiştim bende öyle yapmıştım korkma zaten varsa vardır sen en iyisi 1 tane daha test yap 🙂
Sevgi2023 Fatm_ yarın sabah yaparim hamgi Ulkedesin? Bırda Rusyada yani özel falan olsa bile kan veröekw kolay diyil maalesef
Minikeller00 Sevgi2023 bence var sizde bir şeyler ama henüz çok yeni çünkü farklı markalarda çıkmış bu silik testler hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻😍
Sevgi2023 Minikeller00 birazdan tekrarlicam testi ama umudum yok olsa dun yapdim bawka test cikardi onda cikmadi ama🙁