minimonun-annesi Bilmeyenlerden canım Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına aldırsın bende tahmin yaptırdım banda %70 kız dedi çok istiyorum ki Bende bir oğlum olsun Rabbime ellerimi açtım İnşallah nasip eder hayırlısıyla sağlıkla senin halen net erkekmi
Glyzynpgkce Bilmeyenlerden mrb bizede 13 haftada kiz gibi dediler bacak arasi bostu yanilma olur mu acaba bnmde 2 kizim vardi
E123456 Bilmeyenlerden Ayy siz benim duygularımaaa tercümann olmuşsunuz bende sizinle aynıyımm asla ayrımcılıktan değil ama benim ve eşimin hayalî hep 1 kız 1 oğlumuz olmasıydı şuanda 14 haftalık hamileyim bunuda erkek istiyoruz tabiki kızsada seviniriz ama erkekse daha çok seviniriz iki meyveden de tatmak istiyoruz 💕💕 banada bi kaç cinsiyet sayfası hep kız dedii
Bilmeyenlerden Bunu buraya yazmak istemezdim ölü doğum yaptım cinsiyet doğruydu fakat kucağımıza almak nasip olmadı. Hidrops fetalis teşhisi konuldu. Rabbim ne verirse hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.
annelik565656 Bilmeyenlerden Ay Rabbim yardımcın olsun Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın🤲🏻 Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size
Bebelihayaat Bilmeyenlerden canım aynısı benim de başıma geldi iki tane kızım var şimdi tekrar hamileyim ben de onlara mesaj attım kız dediler ve ısrarla kız dedi tabii ki kız olsa da problem değildi ama insan oğlunun da olmasını istiyor doktor %100 erkekleri ve bana gösterdi pipisini ben de onları sonradan tekrardan mesaj attığında yüzde yirmilik yanılma huyumuz olabiliyor dedi tamamen para tuzağı
aysegulk07 Bebelihayaat hangi sayfalardı canım isim verir misin bende baktırdım da o yüzden merak ediyorum