Betul-97 Kızlar evlenmeden önce lazere gidiyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım 5 aya kadar kendim ağda ile alıyordum ama artık karnım büyüdüğünden çok zorlanmaya başladım. Daha önce hiç kuaföre gitmedim ağda için önerebileceğiniz iyi bir yer var mı?
Snnrdrn Betul-97 7 8 yıldir duzenli gittigim bir yer var sadece agda salonu tavsiye ederim ☺️ sadece randevu ile calisiyor onun haricinde musteri kabul etmiyor cumhuriyet parkinda yeri
nazlimu- Betul-97 merhabalar, fethiye caddesinde Ten güzellik salonu var. Genellikle ağda üzerine. Uygun fiyatlı. Hep oraya giderim.
Betul-97 Snnrdrn Adını söyler misiniz? Hamileler için bir sorun olmaz değil mi? En son çocukken gitmiştim ağda salonuna😊😊
Snnrdrn Betul-97 Problem yasicaginizi dusunmuyorum acikcasi islem esnasinda hamile oldugunuz icin ona gore pozisyonlarda islem yapiyor ☺️ YAKIN GÜZELLİK MERKEZİ (Hülya Kaşıkcı) Ömerağa Mah. İnönü Cad. 188 K:2 İzmit, Kocaeli 2623223536
Snnrdrn Betul-97 fiyatlar diger yerlere gore belki pahali gelebilir ama onun gibi ozenli calisani ben daha gormedim ☺️