tatlibebegim_ Bugün 9.günümüz ama geçmek bilmiyo hala çok kötü acıyo makat bölgesinin yanı batikonla pansuman yapıyorum ama geçmiyo hiç ne zaman geçecekk bu acılar 5 dikişim var bu arada
melike2700 tatlibebegim_ 40ın geçtikten sonra geçer anca birde tentirot mu diyirlardi ona kan gibi hani ondan yap ben öyle iylestirdim
Minnnosanne tatlibebegim_ 40 gün de geçiyo ama sonra cinsel ilişkide yinede ağrı oluyo yani 2 ay sürüyo acısı falan 🤦
melike2700 tatlibebegim_ çişinizide yapın oda iylestiriyo 😊 yani yaptıktan sonra kurulamayin yada silmeyin onun bir kaç damlası bile yetiyo
Deletedmom_89 tatlibebegim_ eczaneden alınıyor kırmızı bir su , pansuman gibi sürüyorsun çabuk kuruyor
tatlibebegim_ Yozgee sağol canım sen doğurdun muu🥰bebiş iyi şükür kucağa alıştırdık benim ağrılarım olmasa daha çok ilgilencemde tek başıma ayağı kalkamıyorum hiç🥹
Yozgee tatlibebegim_ Daha çok taze dikişlerin bir de nemli yerde olduğu için daha geç sürecek iyileşmesi .. Sen antibiyotiğini atlatma mikrop kapmasın sadece
melike2700 tatlibebegim_ yanması demek iyileştirmesi demek işte kız artı antibiyotik ve ağrı kesicide kullaniyordum ben
Yozgee tatlibebegim_ evet canım bende doğurdum ayın 24 ünde 🫣 Valla benimki de alıştı kucağa napacağız böyle bilmiyorum
Nur1806 tatlibebegim_ canım suya koyulan bir ilaç veriyorlar sarı oluyor su. O ilaçtan vermediler mi? O antibiyotikli çabuk iyileşmeyi sağlıyor
tatlibebegim_ Yozgee aa maşallah hayırlı olsun sanada haftalarımız aynıydı diye hatırlıyorum, bende 26sında doğum yaptım aslında 29unda planlı sezaryendi 26sında normal doğumla gelmek istedi miniğim🥰kaç kg doğdu mama takviyesi falan alıyo mu
Nur1806 tatlibebegim_ Aa eczaneden al mutlaka doğum sonrası taharet içim bi ilaç varmış de verirler. Benim 1 hafta 10 günde dikişler kuruyup dökülmüştü
Yozgee tatlibebegim_ evet sen benden 2 gün önde gidiyordun sadece .. 3335 gram doğdu anne karnından sarılık var diye hem emziriyorum hemde mama veriyorum mecburen canım .. Mama doygunluğuna ulaştığı için süt az geliyor haliyle ama ben sürekli ağzına dayıyorum memeyi . Sarılığı geçti gibi gözlerinin içi açıldı rengi .. 3 günlük kontrole gittiğimizde 35 gram eksik çıktı sadece şimdi önümüzde 15 günlük kontrolümüz var bakalım .. Uyku düzeni nasıl seninkinin ?
tatlibebegim_ Nur1806 ismi ne acaba ilacın varsa fotoğrafını atar mısın, süte geçip bişey olmaz heralde dimi