M3rv3 Kızlar idrar yolu eneksiyonum var sürekli ilaç kullandım ama şu an genital bölge de kaşıntı var doğal yollarla kurtulan oldu mu bi fikir verseniz
Melike658 M3rv3 gerçekten buna bir çözüm var mı ya 3 litre su içiyorum günde sonra fitil kullandım banamısın demedi 😞
biricigimbebegim M3rv3 çok aşırı kaşıntım oldu bir kere ne yapsam geçmedi yoğurt sürdüm gerçekten iyi geldi
Socialmom M3rv3 canım pamuğa biraz elma sirkesi döküp hafif hafif pamukla tampon yapabilirsin işe yarıyor. Ben travazol krem de kullanmıştım kaşıntı için
Sevdaliza Kendin yapabilirsen yap canım Türk kadınının gücü inanıyorum bu konuda herşeyi yapar 🎉 eğer yapamazsan aktarda felan satılıyordur diye tahmin ediyorum 🤗 bende travazol krem kullanıyorum kaşıntıyı önlüyor
Hayattt Nrb canım bunun tek çaresi su başka hıc bısey degıl bol bol su iç atarsın çünkü benimde çok musaıt miş özel bölgem enfeksen almaya doktorum dedı 😏 aman bısey ıcın gıdıyosun 100 şey cıkıyo 😐
Hayattt evt en doğal en temizi hap o bu şu derken boşver alma öyle seyler doğal yoldan gıt benım de suyum çok 32 haftalık hamıleyım çok su içen bırı olarak sımdı su içmekten korkuyorum ama sen iç mutlaka