deniz1010 Ece5454 normalde 24.haftada nöbetten çıkılıyor, doktorunuzla konuşup nöbet tutamaz raporu belki alabilirsiniz. Her gün 8 saat işe gitmek de nöbete alışanlar için çok zor oluyor, en azından beni her gün erken kalkmak zorlamıştı 🥹
Deebg Ece5454 24 öncesi nöbet tutamaz diye rapor alabiliyorsun ama çalıştığın kurum kabul eder mi bilmiyorum bizim arkadaş özelden aldı anca bizim hastanedeki doktorlardan alırsan kabul olur bu şekilde kabul etmiyoruz dediler 🤷🏻♀️
Ece5454 deniz1010 bende 24. Haftadan sonra mesai dönerim diye düşünüyorum 24 saatte de gece çalışmak zorluyor açıkçası 🥹 doktorumun özel muayenesi var muhtemelen veeremez SSK anlaşması yok verecek bi doktor bulmam gerek 🥹
deniz1010 Ece5454 ben 20.haftamda çıkmıştım nöbetten, bildiğim kadarıyla 24.haftada ekstra bir rapor almaya gerek olmadan çıkarıyorlar. Aslında yönetimle konuşup belki gündüze geçebilirsiniz, tabi anlayışlı bir yönetiminiz varsa
deniz1010 Deebg özel ya da devlet fark etmez ki, sonuçta raporu veren uzman doktor, hastane doktorun verdiği onaylı nöbet tutamaz raporunu özelden alındığı için kabul edememezlik yapamaz
Ece5454 deniz1010 aaa bilmiyordum bu ay listem belli oldu bu ay sonunda 24 doluyor direk söyleyip çıkarım olmadı teşekkürler
Deebg deniz1010 biliyorum canımda uğraşmak isteyen yönetim her şekilde uğraşıyor 24. Haftaya kadar nöbet tuttu o arkadaş 🤷🏻♀️ Raporlarıda hakem hastaneden isteme hakları olabiliyor biliyorsundur
deniz1010 Deebg yani resmi raporu kabul etmeyip hakem hastaneye gönderen yönetim nadir olur, gerçekten bu şekilde uğraşıyorlarsa Allah onlara vicdan nasip etsin
Emncvlkk @Ece5454 21 haftadayım personel işleri ile görüştüm 24 haftalık olduğuna dair doktorumdan bi rapor istiyorlarmış nöbet tutamaz raporu gibi
deniz1010 Emncvlkk belki gebelik haftasını belirten bir rapor yazılıyor olabilir, o konuda bilgi sahibi değilim dediğim gibi ben 24ten önce çıktığım için
Emncvlkk @deniz1010 benimde korkum bu 6 senedir nöbetli çalışıyorum üç dört ayda olsa nasıl gündüze gideceğim bilmiyorum
deniz1010 Emncvlkk ben bütün izinlerimi 32.haftadan önce kullandım, 32de de çalışamaz alıp ayrıldım. Artık insanlara tahammül seviyem çok azalmıştı, dayanamadım maalesef 😔 siz doğum sonrasına mı aktaracaksınız?
deniz1010 deniz1010 ayrıca nöbet tutamaz raporunu hastane başhekimi de kaşeleyip imzalıyor. Yani normal istirahat raporu gibi değil, hala kabul etmemiş olmaları mantıksız geldi. Keşke arkadaşınız bu duruma itiraz etse
Emncvlkk @deniz1010 evet 37ye kadar çalışıp 5 haftasında annelik izni olarak doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum