nazli_akdu Kızlar sabah bulantılarım için doktorum Prilam önerdi akşam yatmadan 2 tane iç dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Sedef2906 nazli_akdu 10. Haftadayım bu haftaya kadar bulantılarım normaldi sabah kahvaltı yapana kadar birazcık zorluyordu beni ama dün mahvoldum sabahtan akşama kadar kusmaktan karın kaslarım ağrıdı yediğimi kusmaya başladım ve bu beni aşırı halsiz yaptı belimi doğrulatamadım dün 2. Gebeliğim ve ilk defa böyle oldum oğlumda mide bulantısı yaşamadım neyse ki hal böyle olunca gece yatmadan 2 tane prilam içtim sabah mis gibi uyandım baya rahatlattı beni
Beyazperde Benim bulantılarım tüm gün sürüyodu istifra etmekten bişey de yiyemez olmuştum, gece yatmadan 2 tane sabah 1 öğlen 1 tane şeklinde kullanmamı önerdi çok işe yarıyo bulantı yok artık
Pembesarelle2 Sedef2906 Evet ilacı çıkarıyorum diri ilaç geri geliyor son 3-4 gündür böyle ilk haftalar rahat alıyordum sorun olmuyordu
Pembesarelle2 Sedef2906 13 haftalık olduk 6. Haftada başladı istifra etmelerim , iki gün önce 12 defa istifra ettim safra çıkardım acile gittim tansiyonum düşmüş serum yedim bugünüde ilaçsız geçirdim bulanıyor ama şükür istifra etmedim artık boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum
Sedef2906 Pembesarelle2 ayy canım kıyamam bende aynı oldum çok korkuyorum çünkü bi kaç kez kusunca tansiyonum düşüyor ve yataklık oluyorum rabbim yardımcımız olsun ben daha 10. Haftadayım 2. Gebeliğim benimde bir an önce bitse artık şu dönem ya
Emel5805 Pembesarelle2 ay kızlar insanın canı hiç mi bişey istemez yaaa be yiyorsunuz içiyorsunuz su bile.midemi.bilandiriyor yaa çok.kötü
Pembesarelle2 Sedef2906 Benim de ilk gebeliğim ilk defa böyle çok istifra edip kötü oldum gece uyuyamadım boğazımdan dolayı çok rahatsız ediyor sanki her an çıkaracak gibiyim hayırlısı ile bitsede rahatlasak sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Sedef2906 Pembesarelle2 inşallah canım benim çok dikkatt et kendine az da olsa yemeye çalış hafif şeylerden tuzlu kraker yeşil elma muz haşlanmış patates yemeye çalış onlar biraz rahatlatıyor 🌸
Pembesarelle2 Sedef2906 Çok teşekkür ederim evin her alanında tuzlu çubuk , leblebi falan var inşallah atlatıcaz bu süreci ☺️