Ebrar042 Tubiiy1 bu haftada bile kendine güvenip atalım diyen doktorlar var başka doktorlara görünün derim ben. 29. Haftamda açılmam vardı 1 cm doktorum atalım dedi ama açılmada artma olmadığı için atmadık ikizlere hamileyim 30+3 olduk elhamdülillah. Sen bence başka doktorlara da görün haftan küçük çünkü daha
Tubiiy1 Ebrar042 Ebrar042 atmak istedi ben kabul etmedim suyum gelir deyince birde o zaman çocuk hakkında çok bilgiye sahip değildim sonra atalım dedi devlette enfeksiyon olma olasılığın yüksek dedi zaten enfeksiyonda var zaten dedi evde dinlen dedi. Doğum olursa da çocuk da bisey yok kuvezde kalır sadece deyince bende ısrar etmedim. Tek doktor bakmadı devlette iki gün boyunca iki uç doktor geldi gitti baktı. Cuma günü de başka doktora gittim kontrole o da aynı şeyi söylemiş bir haftada herhangi bir değişiklik yok aynı dedi. Aynı evde dinlenmeye devam ediyorum. Bir de acilamam yokmuş benim gibi şekilde olmuş rahim ağzım. Dikis beni korkuttu biraz ne yalan söyleyeyim bilgim vs yoktu.
Civciv53 Betl35 vajinal mi ölçüldü? Karındansa doğru değildir. Net ölçüm vajinal olan. Her muayenede vajinal ölçülüyorum 35 üstü normal genelde.
xhbgns Betl35 Bebeğiniz büyüyor baskı hissiniz normal, rahim ağzı uzunluğunuz gayet iyi merak etmeyin zaten riskli uzunlıkta olda doktorunuz ilaca başlatırdı 🌸
Ebrar042 Tubiiy1 ben ilk hamileliğimde anestezi altında atılmıştı dikişim korkulacak bir şey yoktu işlemden sonra da 1 hafta antibiyotik verdiler önlem amaçlı kullanmıştım. İnşaAllah sıkıntısız bir şekilde tamamlarsınız. Zamanında gelsin bebişiniz
Simge22 Betl35 benimde 50 kuzum herşey gayet normal dedi doktor 30 -34 bandında olursa risklidir dedi
gmz10 Zuleyha_18 Benim de 35 çıktı. Doktora 35 altı rriskli diyorlar doğru mu diye sordum 25 altı riskli dedi. Sıkıntı yok dedi.
Tubiiy1 Ebrar042 doğrudur bende enfeksiyondan dolayı korktum diğer türlü çok şey yapmazdım da bide suyun gelir vs diyince onunda etkisi var
gmz10 Zuleyha_18 23 ü geçtim, ayrıca doktor bir şey belirtmedi özellikle dikkat ettiğim bir şey yok ama siz yine doktorunuza sorun tekrar
Evhamlikurabiyeanne 53 mm cok iyi bence benim ilk kizimda da bu kizimda da 38 37 mm civarı doktor güzel diyor acikcasi 53 mm e sasirdim ben o kadar yükselebildigini bilmiyordum
0668 Zuleyha_18 25 mm dedi banada dun 19. Haftadayim cikar daha yukari dedimama nezaman kadar cikar nelere fikkat edeyim bildiğiniz nvarmi
Zuleyha_18 0668 25 mm tam sınır, bence bir sonraki kontrole kadar başka çocuğunuz yoksa tuvalet dışında kalkmadan yatın , ağır sakın kaldirmayin bakalım uzayacak mi