Rara 9+2 haftalık gebeyim bebek gelişime göre 9+4 diyor doktor, bugün bebeğin kalp atışı 173 çıktı benim de tansiyonum biraz yüksek çıktı bu durumu yaşayan var mı ? Dikkat etmem gereken bir şey var mı
2024annesi Rara kalp atış hızı nerede yazıyor ya da doktorunuz mu söylüyor? Ben hiç ona dikkat etmemiştim.
T2121 Merhaba bende de bebeğin kalb atışı 188 bende çok korkuyurum benimki tüb bebek ikizdi digerinin kalbi 200-di onu kalbetdim buna da birşey olucak diye çok korkuyorum
Rara T2121 Allah onları bize bağışlasın doktor söylediğinden beri ben de gerginim, kendim kalp hastasıyım zaten gebeliğimi bilmeden kalp ilacı da kullandım inşallah boşuna kaygılanıyoruzdur inşallah sağlıklılardır 🙏🏻
Eszr T2121 merhaba şimdi yorumunuzu okudum bebeğinizin kalp atışı yüksek çıkmış durumu nedir umarım sağlıkla almıssınızdır kucağınıza bizimkinede190 dedi doktor tedirgin oldum
Rara T2121 başından beri vajinal progestan kullanıyorum onun dışında bütün ilaçlar yasak şu an, size verdi mi?
Miniss24 Bende 9+1 de gittim 178 çıktı herhalde sıkıntılı bir durum olsa doktor söyler diye düşünüyorum 🤨
Rara Miniss24 heyecanlı bir bebek de olabilir diyorlar ama başından beri riskli bir gebelik yaşadığım için tedirgin oldum açıkçası
Miniss24 Rara internetten de baktığımda 9. Haftada normal yazıyordu atış aralığı siz ne gibi bir sorun yaşamıştınız acaba
Rara Miniss24 sürpriz bir hamilelik olduğu için ilk 5 hafta kendi kalp ilacımı kullandım hamileliği öğrenince bıraktırdılar direkt, şu an ilaç kullanımım fazla olduğu için doktorlar ekstra dikkat ediyorlar sanırım bilmiyorum
Miniss24 Rara Gönlünüzü ferah tutun stresle geçirmeyin hamileliğinizi dilerim bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼🌸
Rara 2024annesi doktorum söylüyor ama söyledikten sonra yazılı olarak da verdiği ultrason kağıdına not düşüyor, HR 173bpm yazıyor FHR olarak da yazabilir
2024annesi Rara Benim bebişimin atımları çok geliyor bana da , hatta karnıma elimi koyunca da çok hissediyorum. Bende de kalp hızı yüksekti bi dönem acaba benimki de mi öyle olur diyorum
Ozgenurglnc Ben 8+0 iken gittim kalp atış hızı 164 dü şimdi 9.haftama girdim yine çağırdı doktor daha önce düşüğüm olduğu için aklına birşey takılmasın muayene olacağım tekrar bakalım bu sefer kaç çıkacak
Rara Ozgenurglnc ben de en kısa sürede tekrar muayeneye gitmeyi düşünüyorum sanırım en mantıklısı bu süreci sık takip etmek
Rara 2024annesi sorun isterseniz doktorunuzu içinizde kalmasın normal aralık 140-160 arası diyorlar genelde, önceki ultrason kağıtlarınıza da bir bakın bence