limonvari oğlumu. Zeynep kamilde suyu bittiği için sezeryan oldum spinal denendi ama benim vücut kabul etmedi genele döndüler , dikişlerim yapıştırma olsu hiç dikiş alma pansuman derdi olmadı (gelen kontrol eden doktor bile dikişimi görünce ooo hangi doktor yaptı dikişini çok güzel yapmış kim yaptıysa dedi gerçekten de öyle hiç iltihapla ,bantla , dikişle uğraşmadım iki başta birer dikiş vardı oda kendisi düştü duşta , karnıma bastırmadılar kum torbası koymuşlardı , sonda yı ilk başta takıyorlar. Çok hafif bir yanma hissi oluyor (ama öldüm bittim lik bir acı değil ) ilk yürümede gayet normaldi. Benim için. Gaz çıkarmada ilk gün oldu hemşireler çok tatlı idi yardımcı oluyolar dı Suratsız değildiler doktorlar da öyle. Bir tane deli ebe vardı oda bana yetmedi gücü ama millete bağırıp çağırıp duruyordu baktı ben ondan daha deliyim 😁 döndü önünü gitti ( büyük ihtimal yine orada olacağım )
Ümraniye eğitim araştırma hastanesi
Normal dikişle yapıyor ,spinal ile yapıyor şansına delisi de var ebenin iyiside hangisi denk gelirse
İlhan varmakta
Estetik dikilmiş ama yanlardan dikişleri alıyorlar mış ip çekip çıkartıyorlar mış, karnına bastırıyorlar mış
Dikişe pansuman gerekiyor mış hatta iğne veriyorlar mış. Ünsilin iğnesi gibi bir kaç gün sezeryan yerine vuruyor muşsunuz
Çam sakurayı bilmiyorum 🥴🥴