durusuuu Kızlar selam. Bebeğimin son doğum tarihi 9 Temmuz. Genelde zıbın vs aldım uzun kollu almak gerekir mi? Deneyimli yaz anneleri cevaplar ise sevinirim. Antalya’da yaşıyorum bu arada ister istemez sıcaktan klima açılır diye düşünüyorum. Bu sefer bebek üşür mü?
OguzMoms durusuuu Bence ilk doğduğu zamanlarda giydirmek için alabilirsiniz 1 aylık falan olduğunda kisalara geçersiniz benimde mayısın sonu doğumum 6 tane falan uzun kol aldım gerisini kısa kol aldim
huysuz__ durusuuu ben oğlumu 1 aylıkken haziran sonu mersine götürmüştüm sıfır ve yarım kol zıbında bile boncuk boncuk ter dökmüştü, uyurken de müslin ile kundak yapıyodum yetiyordu. Prematüreydi benimki 1 aylıkken yenidoğan ölçüsünü anca yakalamıştı 3200 gram falandı
Zeyasln durusuuu 13 temmuz doğumlu oğlum hep zıbın kısa kollu giydirdim evde ama dışarı çıkarken ince uzun kollu giydirdim Antalya daha sıcaktır bi kaç tane alabilir siniz duruma göre yine alırsınız
Betusyl durusuuu hastane çıkışı için ben 3-4 tane uzun kollu aldım çok kalın olmayan bende Antalyadayim ve doğumum normal şartlarda temmuzda yetmezse tekrar alırım. Gerisi kısa kollu zıbın
Momm0606 Ben oğlumu haziranın 29′unda doğurmuştum,prematüre bebekti 35 haftalık, Ankara da yaşıyoruz, diğer memleketlere göre daha serin ona rağmen çok sıcak oluyordu hep ip askılı zıbınla yazı geçirmiştik uyurken üstüne de Müslin örtüyordum ☺️
Aybukeb İlk doğduğunda ince uzun kollu kıyafetler giydirmistim 1 aylık olana kadar yeni doğan üşür dedi hemşiremiz kızım tam 10 temmuzda dogmustu ve hatayda yaşıyorduk aşırı sıcaktır 1 ay sonra kısa kollu zibinara geçtim 3 aylıkken Eylül zamanı askılı zibinlarla evde tutuyordum yani kendiniz ic gudusel ayarliyorsunuz onu
Htcll durusuuu canım ben geçen sene 3 temmuzda doğum yaptım İstanbul’dayım hiç gerek olmadı uzun kola çünkü çok sıcaktı hatta vücut ısısı bile yükseliyordu geceleri bazen serin olursa giydiriyordum uzun kolluyu bir kaçtane bulundur ilk bi kaç gün giydir sonra inceye geçiş yaparsın Antalya da sıcak oluyor