Elifffk0 Ebruyi Buca’da Kendi kliniği olan Bir doktorum var ben oraya gidiyorum çok çok memnunum doğumları vs de su Hastanesi’nde yapıyor
babyy__ Ebruyi canım can hastanesi mehmet bal şahane bi doktordur. Eğer devlet olsun dersende çiğli araştırmada seda hanım var ikiside süper doktorlar
Gizem9688 Medicana mustafa melih erkan. En sacma sorularima bile sabitla cevap verir gece bile mesaj atsam. Gece 12 de aramisligim var. Sabirli sakin. Saglikli gebelikte bence 1 numara bi sakinlik bu. Ki ben cok evhamliyim. Beni bile sakinlestiriyor
Kbrbydk Gizem9688 Instagram’da takip ediyorum bu doktoru çok sevecen ve sempatik geliyor 😊 güzel aciklamalari var pek çok konuda.
Skarakus Gizem9688 merhaba ben 20 haftalık kontrolümde Mustafa Melih erkana geçmeyi planlıyorum, yaklaşımı sizce nasıl olur bazı doktorlar kabul etmiyor ama
Gizem9688 Kbrbydk cok mantik adamı. Asla gereksiz bir müdahalesi, gereksiz bir ilaci, gereksiz bir testi yok. Sabah mesaj attim idrarimda koku var ama baska bir sorunum yok diye. Idrar kokusu takip etmeyi birak gecer demiş gülerek 😂😂
ezooezz Ekol hastanesinde sadık beye gidiyorum. Gayet memnunum kendisinden sempatik konuşkan ilgili. 7/24 mesajlara dönüş yapıyor. Korkutmuyor en önemlisi. 2-3 arkadaşımın doğumunu da yaptırdı onlar da çok memnun. Bir de irfan bey var aynı hastanede onu da çok övüyorlar.
Bebekveben Can hastanesi latife buket saçkıran . İlk gebeligimde çok memnundum simdi de ona gidiyorum ☺️ çok sakin , guleryuzlu bir doktor . Doktorum olmasa asla normal doğum yapamazdim
Gizem9688 Ebruyi cüneyt bey perinatolog. Öven de çok. Bilmiyorum neden memnun kalmadiniz ama ben alaattin beye gittim medicanada ona gitmeyin de kime giderseniz okey 😂
Ebruyi Gizem9688 cuneyt bey cok iyi asla bir sey diyemem sadece daha iyisi var mı diye dusundum perinatolog ama ben normal olarak gidiyorum her iki dala da bakıyor
Mugey Can hastanesi Mehmet Şükrü Budak ta takipliyim. İkiz bekliyorum. İşini incelikle yapan bi insan hiç bi ayrıntıyı atlamıyor. Her zaman sorularıma cevap buldum WhatsApptan yazdığımda kısa sürede geri dönüş yapıyor. Çok neşeli medyatik birini arıyorsanız aradığınız kişi değil o beklentiyle giderseniz soğuk gelebilir yoksa gayet sevecen mesafesini iyi ayarlayan birisi.
Nagihaden Ebruyi Şirinyer de Tahir özgüder var çok memenum ilk gebeligimde de ona gitmiştim şimdi de ona gidiyorum