Melikemrvvv Kızlar evi dip köşe süpürüp siliyor musunuz ben bazen çok eğilip kalkmalı iş yapınca bebişe bişey olur mu acaba diye korkuyorum bugün temizlik yaptım ve pert oldum belimin ağrısından 26 haftalığızz sizde durumlar nasıl🐣🐣
ZeynepDuru17 Melikemrvvv ev boyayip kanepeleri çekip altını üstünü silip yerleştirdiğimi biliyorum 🤣🤣
dmla_ Melikemrvvv 23 haftalığım egilemiyorum tekme atınca kasiklarim ağrıyor bide bel ağrısı fena o yüzden içime sine sine yapamıyorum
metemom_ Melikemrvvv ay temizliyorum ama hiç içime sinmiyor önceden her gün dip köşe temizlerdim şimdi iki günde bir anca halim oluyor inşallah hamilelik sonrası bu halim geçer
GuzelMelegimm Melikemrvvv 29 haftalığım yapıyorum valla. Çekyatların altı üstü. Halı sil kapı sil. Dikkat ede ede yapıyorum
ZeynepDuru17 Melikemrvvv dikkat ederek yaptım yine yapacam mecbur bırakıp koyveremezsin kendinede bebişe de dikkat ederek yapıyorsun başka kimseden fayda yok olacak olan emin ol uyurken de olur Allah’a emanet ettim ben bebeğimi de kendimi de 🙈
Melikemrvvv dmla_ bende içime sinerek yapamıyorum ya ☹️ yapıncada çok vicdan yapıyorum bişey olur mu diye
Melikemrvvv metemom_ bende öyle her gün tozunu alıp süpürdüğüm eve artık hiç enerji bulamıyorum zorla yapmaya çalışıyorum sonrada korkuyorum 🙈
Sevvalll42 Melikemrvvv valla bazen enerji geliyo kalkıp yapıyorum ya değilse evi … götürüyo öbür türlü canım bişey yapmak istemiyo hiç 🥹
Melikemrvvv Sevvalll42 ev kirlendiğinde daha çok enerjim düşüyor zaten ama yaptıktan sonrada çok içime batıyor korkuyorum 🙈
Esra_Omer_21 Melikemrvvv son haftaya kadar hep yaptım geçen ay cam bile sildim ama şimdi çok ağıtlaştım zorlanıyorum yaparken 39 haftalığım
Sevvalll42 Melikemrvvv hiç sorma ev kirlenince ben bile hissediyorum evin dili olsa konuşucak beni temizle diye bi riskiniz yoksa tam tersi iyi gelir hareket etmek
Esra_Omer_21 Melikemrvvv daha yapamıyorum ki canım son zamanlar biri olsada ewi dip köşe temizlese diyorum ☺️
Melikemrvvv Fatmac hahaha helal olsun valla benimde eşim yapıyor ama yinede dayanamıyorum kendim illa bi el atmalıyımm yoksa içime sinmiyor😂
Fatmac Melikemrvvv çaktırmadan bende arkadan yapıyorum ama çocuk doğunca zaten her iş bana kalacak o yüzden en iyisi azıcık nazımı çeksin 😂😂