Yildiz_1309 Ben memnunum çok konuşmayı sevmez nettir özdür. 3.5 yıldır kendisinin hastasıyım. Bende bir sıkıntı yok ama eşimin sperm sayısı az aşılamayla denemeyelim gereksiz masraf olur ve tutmaz direkt tüp bebek yapalım herhangi bir operasyonda yapmaya gerek yok rahim filminede gerek yok gereksiz masraf dedi. Bu tavırları hoşuma gitti tabi. Para icin yaptiradabilirdi. Benden 24 yumurta toplandı 5.gune 6 tane embriyo kaldı 2 transfer edildi ikiside tuttu ama 27.haftada erken doğum yaptım kaybettim bebeklerimi. 16 ay sonra tekrar denedik 2 embriyo cozdurmus ben 1 transfer ettirdim dinle beni tutmazsa ne olacak birdaha mi transfer ücreti ödeyeceksin dedi evet dedim diğerini imha etmek zorunda kaldılar ve tutmadı o tek embriyoda. Hemen 1 ay sonra kalan 2 embriyoyu da transfer ettirdim ikiside tuttu gene. Ama Allah biliyor ya bir istiyorduk ve doktorda ikisi tuttuğu için üzüldü. 10. Haftada birinin kalbi durdu, diğeriyle yola devam ediyoruz 32.haftaya giriyoruz yarın benim rahim darligim ve servikal yetmezligim olduğu için serklaj oldum erken doğum olmasın diye. Ebru tarıma yönlendirdi bu sefer beni dinle dedi. İlgili bir doktor ama öyle telefon nosunu falan vermez Bülent bey. Kalp atışını da duyunca artık gelmeyin diyor zaten.