yeni-annelik Merhaba anneler Ahmet beye detaylı ultrason yaptırıp memnun kalanlarınız var mı diğer özellere göre daha uygun fiyatlı olduğu için randevu aldım görüşlerinizi bekliyorum 🌸
Esra_Omer_21 yeni-annelik brn gittim fiyatı gerçekten çok uygun hatta burada uygun yazınca linçleyenler oldu yanlış bişeye girmişim gibi 😂size ne kadar dediler
GmzAvc23 Esra_Omer_21 yeni-annelik Bende yaptırmak istiyorum ama ücretler çok uçuk sizler ne kadara ne zaman yaptırdınız
Momunddad yeni-annelik ikili tarama testi için gitmiştim cinsiyetini yanlış bilmesi dışında sorun yok:) eşimde içeri girip ultrasona bakabildi
yeni-annelik Esra_Omer_21 bana 1500 dediler perinatoloji doktoru olduğunu söyledi hastane ama nasıl bakıyor kendisi ne kadar sürdü mesela renkli ultrason mu detaylı anlatıyor mu
Esra_Omer_21 Adamın yapısı biraz sert değişik bi doktor çok uzun sürmedi ama güzel bakıyo rahat bi adam😂ilk girdiğimde korkmuştum tipinden
Esra_Omer_21 yeni-annelik toplam 20 dakika felan sürmüştür aynen güzel bakıyor ekranda renkli bakıyor bize yüzünü felanda renkli gösterdi ama şansıma pinti bitmişti hepsini siyah beyaz aldım bide her organın usg sini sonuçları bi dosyada veriyor
Esra_Omer_21 yeni-annelik yoo öyle detaylı anlatmadı kendisi her şeye baktı bebeğin çok sağlıklı hiç bi sıkıntı yok dedi
yeni-annelik Esra_Omer_21 bütün dosyasını falan vermesi çok iyi fiyatına göre gidilebilir o zaman renkli bakmasıda güzel şu an 1500 ₺ miş benim gittiğim hastanede 2500 ₺ sizce ne yapayım
Alyami Esra_Omer_21 şansınıza desenize ben hepsini renkli aldım hatta kendini tam göstermedi diye 1 hafta sonra gel net fotoğrafını vereyim dedi gittim tam yüzünü gösterir şekilde aldım 😌😌
Esra_Omer_21 yeni-annelik bence gidin derim çünkü ikiside aynı işlemi yapıyor amaç bebğin sağlık durumunu öğrenmek buda gereken her şeyi yapıyor bir sürü para dökmenin hiç anlamı yok derim
yeni-annelik Esra_Omer_21 eşimede söyledim gidelim dedi bizde oraya gideceğiz evet bir çok yer araştırdım ama çok pahalılar gerçekten aynı şeyi yapıyorlar sonuçta inşallah güzel geçer 🙏🏻
yeni-annelik Alyami yaa çok mutlu oldum bizde oraya gitmeyi düşünüyoruz haftaya gideceğiz inşallah bizimde güzel geçer eşinizi yanınıza aldılar mı renkli görebilmekte çok güzel ☺️