Safiye12 Kızlar 7 haftalık hamileyim sabahları safra kusuyorum yemek yedikten sonrada yediklerimi bildiğin acı suyla çıkarıyorum bu durumu yaşayan var mı bu aylarda
Pamugunannesi1 Safiye12 Hamileliğin başlarında olması çok normal midenizi bastırmak için ekmek , çubuk kraker gibi şeyler yiyebilirsiniz 😌
Laz53__ Safiye12 ben yaşadım sabah uyandıktan akşam yatana kadar midem bulanıyordu 9 10 haftalara doğru hep safra çıkardım şimdide ara ara sabahları oluyor sadece 15. Haftamdayim bol su iç susuz kalmasin bebis
Morlavanta1 Hafta itibariyle başladım sabahları safra kusmaya neredeyse doğurana kadar devam etti maalesef
Morlavanta1 Safiye12 ben hamileliğim boyunca kustum hep, 2 ayrı ilaç kullanıyordum. Hastanede serum tedavisi de gördüm ama bana mısın demedi. Kusarak geçirdim maalesef 🥺
Minikprensinannesiiiii Safiye12 benim bulantı gece başlıyor sabah eşimi işe gönderirken boş mide zorluyor ama kusamıyorum mutfağa dahil giresim gelmiyor oğlumda da oluyordu ama bu kadar zorlanmıyordum bi kaç gündür de akşamları kusmam başladı evim çok kötü kokuyor sanki burnuma