bahocum Lykiav gecikme yoksa gün içindeki test doğru sonucu vermez diye biliyorum. İlk idrarla yapmanız gerekiyor.
NesibeB Benimde adete 10gun kala silik çizgi çıkmıştı adete 5 gün vardı kan testi verdim beta 210 çıktı
Lykiav NesibeB eşim yalnıs test almış ya. Bu yaptığım ovulasyon testiymis. Erken gebelik testi yapicam
Julide92 Lykiav nöbetçi eczaneden al 😂🙈 ben kızıma hamileliğimin adet olmadığım o gün gece nöbetçi eczaneden test alıp öğrenmiştim 😂
Bihterrr Lykiav ay kan ver ya ben ilk pozitifi gördüğümde işi gücü bırakıp hastaneye koştum. Senin diğer postuna da yazdım koli koli test aldım diye. Bide negatif çıksa da ben her ay regl günümde özele gidip kan verdim ne paralar harcadım ya😂
Lykiav Bihterrr demek ki bir ben değilmişim içim rahatladı ama negatif şimdi. Pazartesi gelirse o zamanda yaparım 😁
Julide92 Lykiav sabah ilk idrar ile yapmak daha doğru. Adetin gelmezse eğer kan tahliline gitmeni tavsiye ederim
tugbamommm Hulo2105 bu kişiden kişiye duruma göre değişen bir şey bence canım çünkü benim 9 gün kala çıktı
Hulo2105 tugbamommm öyle tabi ama düşük bir ihtimal bende yapardım sonra üzülürdüm o hayal kırıklığını bilirim☹️
Azra_Mom Lykiav dayanamıyorsan koş nöbetçi eczaneye aşko çareler tükenmez 😂 ama bence bekle 1 gün bile o çizgide farkediyor ne kadar beklersen o kadar net sonuç alırsın