Aysehuma_33 Lykiav Lykiav 20 çıktı beta canım cok yeni daha ama de belirtiler vardı ben anlamıştım sanki hafif bir çizgi var gibi sende de sen daha iyi görürsün
yeni-annelik Lykiav bence 10 gün önceden yapmak net sonuç göstermez çıkan sonuç yanıltıcı olabilir tüm doktorlar adet gecikmesi olduktan sonra yapılmasını öneriyor ben bekleyin derim
Aysehuma_33 lilyum_ Lykiav benimde 4 5 kere test yaptım sabirsizliktan😁 silik bir çizgi de görünse bence vardır kan verin derim ben
lilyum_ Aysehuma_33 sizce var mı? Ben gördüğüm yeri işaretledim ama 2 gündür bu şekilde çıkınca test hatalı olabilir belki de kuruma cizgisidir diye düşündüm.
yeni-annelik Lykiav benimde silik çıkmıştı bekledikçe koyulaşıyor mu benim öyle olmuştu bir de sabah ilk idrarınızla yapın bir sonraki testinizi daha net çıkabilir
Aysehuma_33 Lykiav bende de 2 kere silik çıktı bir daha test alcam netlesmismi diye bakcam ama kan verdim ben hemen
eills Lykiav zaten daha erken ben garanti olsun diye 4 gün kala yaptım pozitif cıktı sonra kan verdim