simge201 Kızlar algomed hastanesinde Ayten hanıma gidiyorum. Ama ultrasonu nasıl eski gibi geldi bana sizin bilginiz varmı. Güncel hastane doğum ve muayne fiyatları neler
Deletedmom_89 simge201 merhaba canım bende ona gidiyorum konuşması güzel bir doktor bence bilgili de hamilesine güzel bakıyor gibi geldi makina eski olabilir ona bisey diyemem ama yeni makinası olup pişmanlığım olan çok doktor oldu🥲
asell13 simge201 ayten hoca o cihazı daha 3-4 ay önce aldı diye biliyorum hastasıydım bıraktım ama sonra ordan biliyorum
Zeynepesma Bende Adana’daym özel adana hastanesi var suanki adı Medline oldu yanlış değilsem orda muzaffer Şengül var ben kızıma orda doğum yapmıştım şuan sigortalıya 1000 TL diye biliyorum muayene ücretini ama yine arayıp bilgi alın isterseniz
momofmychildren Zeynepesma muzaffer Şengülden çok memnun değiller şikayet almış işten ayrılma durumu olmuş diyorlar
simge201 Deletedmom_89 ya bende beğendim çok ilgili ama bebeğin kalp atışını zor duydu acaba cihaz eski de ondan mı sıkıntı oldu diye şüphe var içimde
asell13 simge201 ben hakan kalaycının kliniğine gidiyorum aşırı memnunum doğumuda acıbadem veya medlinede yapıyor haftaya çarşamba doğumum inşallah acıbadem için toplam fiyat 40 bin hakan hoca muayneside 2200 tl
Syda01 simge201 medical park seyhan hastanesi sezer filiz erdala gidiyorum gayet memnunum 990 tl muayne ücreti