Edaacar-ozkan KıZlar Hangisini aldınız normal doğum da olsa sezeryan da olsa ne almalıyım marka olarak birde kaç tane kaç paket gibi
Gamze08 Edaacar-ozkan benim ilk normal di bu sefer sezeryan gibi gözüküyor , ilk nrmlde 10lu hata bezi aldım yetti
yamanagihan Edaacar-ozkan hastanede zaten hasta bezi veriliyor kullanıp yine isteyebilirsin. Ben çokça kullanmıştım kanamalar ve idrarını boşalttıgın için ve sürekli istedik hemşireler sen verdiler. Sezaryen sonrası da mutlaka depend almalısın büyük pişmanlığım almadım. külot falan giyemiyorsun dikişlerden o çok mantıklı. Evde de büyük külot aldım onu giyip normal ped kullanıyorum fazla adetim olmuyor diye
zubeyde21A Edaacar-ozkan kesinlikle depent öneriyorum yeni sezaryan oldum bir üründen bu kadar memnun kalınır kilot ped asla sızdırmiyor çok rahat
Edaacar-ozkan Gamze08 gerekiyor dün arkadaşım sezeryan oldu hemşire hasta bezi istedi bende o yüzden deneyimli olanlara soruyorum ne almalıyım herşey tam olsun bi şeyleri aramayalım kargaşada
Gamze08 Adenala a bilmiyordum ben peki sezeryan sonrası için bilginiz var mı tendirdiyot sargı bezi vs almalıyım eve pansuman için ne gerekli
qusel Ben kızımda depeend almıştım lohusa kulodu aldım ama 1 kez kullandım sadece tek kullanımlık olanlardandi. Sonra pede gectim
Adenala Gamze08 Kuzum eğer lazer dikiş olursa senin pansuman yapmana gerek kalmıyor çünkü ince bir iz oluyor kanama vs olmuyor yarada ama eğer normal ipli dikiş olursa hemşireler söyler nasıl bakım yapacağını ama genelde lazer dikiş oluyor benim lazer dikişti dün doktor sadece üzerindeki bandı aldı sadece banyo yaparken çok fazla lifi sürtme tahriş olmasın
Rana010101 Canped kilot bez aldım ben hasta bezi, large aldım içinde 9 tane falan vardı galiba, iki paket almıştım bir tane yetti sonrasında normal pede geçtim ben
Byz0706 İlk doğumumda depend almıştım sancı sırasnda ebe onu kabul etmedi normal hasta bezi aldık. Doğumdn sonra dependleri kullandm zatn kanama azalnca normal ped ile devam ettim🫠
Aysell47 Kesinlikle depend ben ikinci doğumumda kullandım bunda da nasipse ondan alacam normaldi benim görümcem sezaryen yaptı o da ondan aldı çok rahattı yenge dikişlerim hiç acımadı dedi iç çamaşırına da gerek kalmıyo onu kullanırken lastikli olduğu için beli de rahat oluyo
eceyc314 Edaacar-ozkan depend alacaktım ama doktorum geçen liste attı valiz için. Can bebenin kilotlu hasta bezi var onu yazmış. Bende kontrole gidince soracağım neden depend yazmadınız diye. Ayrıca lohusa pedi aldım ebebekten. İlk doğumda depend 2 tane kullandım. Hastaneden lohusa pedi vermişlerdi onla devam etmiştim.
dogurangaplumba Edaacar-ozkan Canım her türlü lazım olur belli olmaz pedden taşar filan 10 lu canped külot bez aldım yumuş yumuş çok hoşuma gitti hic rahatsız etmeyecek belli ben böyle yok gibi olan şeyleri çok seviyorum pedde olsa sütyende olsa rahat olcam bana varlığını hissettirmicek şeylerin peşinden koşuyorum😅
Kullaniciadi123 Edaacar-ozkan daha almadım ama depend markası lohusa.camasiri.alicam canimmherkes.cok oneriyor