deletedmom947 Kızlar merhaba 36. haftadayım dün çok afedersiniz makatımda küçük şişlikler farkettim. Hemoroid geldi aklıma direk ama kabızlık şikayetim hiç yok. Kanamam vs de olmadı. Acı, otururken zorlanma da olmuyordu tesadüfen farkettim şişlikleri. Ama bugün sanki biraz acı var psikolojik de olabilir şimdi dikkat ediyorum sürekli diye. Zaten bir türlü geçmeyen enfeksiyonum, kum ve mantarla uğraşıyordum birde bunu görünce çok moralim bozuldu. Ne olabilir sizce genel cerraha gideyim mi? Doğuma az kaldı çok strese sokuyor bu durumlar beni🥺
Sibelemre deletedmom947 bende zaten vardı ama fark edilmiyordu ama iki hafta önce dışa doğru şişlik oldu pamuka zeytin yağı döküm afedersiniz oraya koydum 1 hafta ve geçti bu arada çok açıyordu benimki
deletedmom947 songul123 tedavisi yok mu yani? Bebeğe bir zararı ya da normal doğuma engeli vs var mı acaba
songul123 deletedmom947 normal doğumu bilmiyorum ama kremle falan geçiyor sonra oluyor tekrardan ameliyatla alınması lazimmis bende korkuyorum gitmiyorum
deletedmom947 Sibelemre farkedilmiyorken siz nasıl farkettiniz hemoroid olduğunu? Benim acı vs hiçbir belirtisi yok ama şişlik var🤦🏻♀️
deletedmom947 songul123 kendi kadın doğum doktoruma soracağım en azından. Doğumdan sonra geçme ihtimali de varmış inşallah öyle olur