Yakamoz20 -Dmt regl olmazsan tam 10 mayıs sabah test yap bence olabilir genelde 0.100 veya daha az çıkıyor
-Dmt Hulo2105 tüp bebek tedavisine başlayacağız regl tarihinde bir umut tahlil yaptırırken baktırdım ama yok ozaman :( teşekkür ederim ❤️
-Dmt Yakamoz20 bakalım inşallah öyle bi olasılık vardır istediğim için mi bilmiyorum karın bölgemde hafif kramplar var regl yaklaştığı için mi psikolojik mi anlamıyorum 7mayısta anlarız artık
Mzzz Yakamoz20 2lerde ciksada negatif canim insanları boş yere umutlandirmayin sanki sınırda yükselebilir gibi yazmışsınız tabi erken verip negatif çıkmıştı olabilir orası ayrı ama sonuç negatif ve malesef kuşkulu değil net
Yakamoz20 Mzzz canım kimseyi umitlandirmiyorim ben bunu 4 defa yaşadım sonuçta artmalarda tak 10-20-30 gibi artmıyor illa bir noktada başlıyor birsen biliyoruz ki ihtimal var diyoruz
Mzzz Yakamoz20 ah canım ya 1 sonucun ne gibi bir ihtimali olcak sen erken vermissindir ondan artmıştır ama 4 falan olsa tamam dediğin olabilir ama 1 negatif şüphesiz negatif