Sevdazbyr Hanımlar ovulasyon testim de sonra çıkan kısım hemen kıpkırmızı oluyor ilk çıkması gereken sonra beliriyor bu neden olur testler mi bozuk
Yakamoz20 Sevdazbyr maşallah canım en alttaki göre yumurtlama gelmiş akşama veya yarın sabaha yumurtan çatlar bugünü ve yarını mutlaka degerlendir
Yaprak- Sevdazbyr kaçıncı gündesiniz benimde bir gün pozitif diğer gün silik ilk defa yaşıyorum bende önceki aylarda benim fsh ve lh yüksekti buay düşmüştü
Sevdazbyr sutlukahve_ bilmiyorum ki bu adetten sonra gidip ameliyat için gün alicaktik ovulasyon böyle çıkınca bende acaba mi dedim
Yaprak- Sevdazbyr o zaman sen bence hamilesin yumurtlama da t daha kırmızı olması lazım yada eşit seninki gibi bence hemen test yap
Yakamoz20 Sevdazbyr hayır t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması gerekir veya eşit koyulukta ve senin t çizgisi pik yapmış
Whitecolour Sevdazbyr hamile olabilirsiniz. Hamilelikte de böyle pik çıkıyor. Gebelik testi yapın bence
Sevdazbyr Yaprak- ben geçen ay başladım ovulasyon testine geçen ay 18.gunde gördüm catlamayi bu ay elimde az kaldığı için yeni yaptim ve yaptığım günden beri sonra çıkması gereken daha koyu hep
Sevdazbyr Yaprak- inşallah ya rabbimin mucizesi bana da nasip olmuştur iki yıldır bekliyorum artık ameliyat yolu gozukmustu bana inşallah vardır
Whitecolour Sevdazbyr benim de pik olmuştu lh testi adet günüme yakın yine de umutlandırmak istemem hakkınızda hayırlısı olsun 💐