Maybeybi Puseti çok kullanılmadığı için bi arkadaşım verdi. 5-6 ay kullanıp geri vericem. İnternette pusetlere baktığımda içinde hepsinin yenidoğan minderi oluyor. Ama bu pusette yok. İçi çok derin yani. Sizce bu pusete minder almalı mıyım?
Mervenr00 Maybeybi bende ilk bebeğimde puset çok kullandım evde arabada dışarıda heryerde..içine battaniye seriyordum yumuşak olsun hem içine çok göçmesin sırtı beli ağrımasın diye. Şimdi 2. Gebeliğim yine puset minderi almayı düşünmüyorum sizde bence masraf yapmayın boşuna ama siz bilirsiniz tabiki🥰
Maybeybi cakebabe evet biliyorum ama içinde kendisinin üretimden çıktığı gibi minderi yok. Bi foto ekleyim ne demek istediğim daha net anlaşılır sanırım
Maybeybi cakebabe Çok anlaşılmadı ama biraz derin gibi içi o pusetlerin kendi yenidoğan minderinden yok, çıkarmış olabilirler
Gebess95 Maybeybi bence almanıza gerek yok battaniye serip kullanabilirsiniz zaten pusette uzun süre durmuyorlar genel de böyle oluyorlar
BabyAta Maybeybi bu puset yenidoğan için uygun değil bence içinde küçük kendi minderi olması gerekiyor
Maybeybi Mervenr00 qusel Gebess95 Sevvalll42 @SmyEsciv Ya amacım daha yumuşak olsun diye değil de pusetlerin içinde ki ekstra yenidoğan minderi yok bunda Bunların içinde pedleri varya o ped çıkınca daha da çukur olmuş ortası ve sert. Sanırım o ped çıkabiliyor.
SmyEsciv Maybeybi nasıl puset aldığınıza göre değişir mesela ilk baştakinde gerek yok gibi ama diğerinde var Ben muslinikodan takım aldım puset örtüsü ve minderini fikir olsun