momofsusam Dagdelen ben de bayıldım cidden eve gelsin de patikleri seveyim diye bekliyorum 🤣 Instagramdan tontirik.tr diye Bi sayfadan aldım, trendyolda da var aynı sayfa ama orda daha pahaliydi, aynı gün kargoladilar😇 #reklam 🤪🤣
Anneelikk Damla kızımda . Anne bebek çantası ve puseti almıştım ilk indirimde di 😂😂 oğluma da bimden mavi biberon almistim heyecandan 😂😂23 haftaligiz
annelik_4 Damla hamile olmadan önce eşime sürpriz yaparsam diye emzik almıştım hamileliği ogrenincede bimden çorap almıştım 😀
Ebruli42 Damla ilk Sari renkli Hastane çıkışı aldim, eşim de oyuncak aldi haberi alir almaz 😄 kiz ve erkek için ayri oyuncak
Mugey Bebeğe alınmış sayılırsa termos almıştık zaten almayı düşünüyorduk. Ama bebeklere aldığım ilk şey de ikiz oldukları için onları kirazlarım diye seviyordum kirazlı battaniye görmüştüm onları almıştım🍒😊
merveslife İlk yenidoğan bir bebek kıyafeti takımı almıştım :) astım dolabın üzerine her gün baktıkça gülümsüyorum ☺️ yarın 14. Haftaya giriyoruz . Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah 🙏