Flora_bebek Çok şiddetli diş ağrısı yaşıyorum doktorlar film çekemediği için iltihap var mı yok mu bilmiyorum diye antibiyotik verdi ama uyku uyutmuyor yemek yiyemiyorum diş ağrısına iyi gelen bir şey biliyor musunuz canlarım
Elifaykkac Flora_bebek bende 14.haftada yaşamıstım dişim iltihaplanmıstı yemek falan yiyemiyodum antibiyotik kullandım largopen ismi
Seldahilal Flora_bebek benim okadar şiddetli agrimiuor ama yinede bazen agriyo ozm karanfil koyuyor o idare ediyor
EmirVS Flora_bebek bende bu acıyı ağrıyı yaşamış biri olarak şöyle söyliyim denediğim hiçbir yöntem ise yaramadı ama bir süre sonra sarımsak sürmek ve karanfil yağı kullanmak işe yaramıştı en son onları sürdüm şimdi ağrı yok çok şükür
Yasmn123 Flora_bebek benimde aynıydı hemde bütün etlerim şişti iltihaplandi d vitamini düzenli kullanmiyordum kullanmaya başlayınca aşırı rahatladım eğer içmiyorsaniz deneyin bence
Flora_bebek EmirVS Karanfil yağı işe yaramadı bende canım ya benimki dolgu ya ondan mı bilmiyorum sarımsak denemedim de doktor kesin çekim olacak diyor
EmirVS Flora_bebek o zaman sarımsağı ağzınla ezip etlerinde dişlerinde gezdir biraz yakicak ama sonra yavaş yavaş hafifler inşallah canım dene istersen