29 nisan sabah 10:15 doğuma girdim. Çok heyecanlıydım evet herkes gibi🥹 Ameliyathaneye girdiğimde önce yapılacak işlemler tek tek anlatıldı. Spinal yapıldı ufak bir elektrik çarpması gibi çarpma hissettim sol bacağımda. Sonrasında yavaşça sıcaklık geldi hooop ben iptal 😂😂
Sağ olsun hemşire elimi hiç bırakmadı. 15 dk sonrası kızımın sesini duydum. Ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra. Yüzüme koydular öptüm kokladım.. sonrasında diktiler 10:45-50 geçe falan çıktım. Kızımı orada gördükten sonra yoğun bakıma aldılar. O gece herkesin bebeği odasında ağlarken benim kızım yanımda yoktu. Ağlayarak ağrılarımla uyuyakalmışım. Solunum sıkıntısı var dediler. 5 gündür yoğun bakımda. süt sağıp götürüyorum her gün. Entübe halde uyuttular.. Dün doktor ilk kez olumlu konuştu. İnşaAllah 1 hafta içinde çıkacakmış kızım. Yüreğim ağzımda 5 dk görebildim kızımı bu hafta sadece 2 gün çok şükür görebildiğime,dokunabildiğime.
Rabbim hiç bir yavruyu annesinden ayrı koymasın inşaAllah. Çok zormuş yoğun bakım kapısında ağlayarak beklemek.