Glyctkl KadersizMelek amin inşallah rabbim her zaman bir mucizesi vardır 25 haftalık kızımla yaşadık bu durumu hamd olsun hayatta bu Umut olur inşallah o anaya rabbim yardımcısı olsun 🙏🏼 en içten dualarımla
Eliff_gny Safie2020 ameliyatınız uzun surdu mü genel mi spinal mi oldunuz bebeğinizle siz iyisinizdir umarım rahminizi almadılar dimi
Sessizlik-21 KadersizMelek of gunahsiz yavrum bnm insallh biran once sifasina kavusur guzl bebek anneninde iyi olmasina ayrica sevindim
Safie2020 Eliff_gny benim ilk gebeligimde olmuştu canım 3 buçuk sene önce oldu genel anestezi ile olmuştum ameliyat iyi geçmişti rahmi kurtardılar
Eliff_gny KadersizMelek rabbim yavrusunu annesine bağışlasın inşallah rabbim ol derse olur allahtan ümit kesilmez kimseyi evladıyla sınamasn rabbim 🙏
Eliff_gny Safie2020 yaa ne güzel inşallah bende sorunsuz atlatırım 🙏 başka çocuğunuz oldu mu o doğumdan sonra diğer hamilelikler de bu plasenta olayı tekrar olabiliyor diye okudum
Safie2020 Eliff_gny nerde yaşıyorsun canım iyi doktorlara dusersin inşallah Total mi dediler sana da kaç haftaliksin. Yeni doğum yaptım 2. Yi . Bende çok korkuyordum hep 2. De de olur diyirlardi çok şükür ki previa olmadı bu sefer
Eliff_gny Safie2020 kocaeli izmitte yaşıyorum şehir hastanesine gidiyorum sizin dogumunuz özelde mi oldu başka hastanede mi
Eliff_gny Safie2020 24 haftalıgm suan . Total demediler plasentan aşağıda dediler e nabizdan rapora baktım rapor da plasenta previa olarak değerlendirildi yazıyor parantez içinde posteriror aşağı yerlesimli yazıyor
Safie2020 Eliff_gny bende şehir Hastanesi’nde yaptım Total değilse çıkar inşallah haftanuz küçükmüş henüz
metemom_ Eliff_gny o haftalarda bana da aşağı yerleşimli demişlerdi bir ay dinlendim tamamen hiç dışarı bile çıkmadım çok dikkat ettim bu ay yukarı çıktı canım sende bolca dinlenmeyi ihmal etme
Eliff_gny metemom_ bende hastane haricinde dışarı çıkmıyorum market evimin altında bi tek ekmek almaya gidiyorum 4 yaşında bi oğlum var bazen onun ihtiyaçları için kalkmak zorundayım ama sonra hemen yatıp dinleniyorum zaten hemen belime kasıgıma agri giriyor
Eliff_gny metemom_ bende stres yaptım araştırınca internette en kötüsü yazıyor panik olmuştum. Suan rahatım Allaha sıgındım bekliyorum inşallah benimde düzelir