Busraapaydn01_ eylulus görsel atmayı beceremedim ama menümü yazayım😁 zeytin , peynir , biber közlemesi , salatalık , domates , 2 tane haşlanmış yumurta, çoğu zaman kıvırcık marul , çiğ olarak tuzsuz badem ceviz kaju 3-4 er tane ve bir bardak süt 🫶
Kaderrdiler Yumurta pek sevmezdim önceden hamileliğin ilk aylarında ise yumurta benim için bir nefrete dönüştü 🤢🤢 ve halla ayni asla sade yiyemem bende genelde hamur işi yiyorum minik oğlum bu yüzden somo güreşcisi gibi olmuş 😄😄 tabi nasıl çıkacak bu çocuk oda ayrı dert 🥴🥴 rutin bir kahvaltı tabağım yok o an canım ne istiyorsa onu yiyorum genelde
Zynp12 amayinedeiyiilerledim tabiki bı tabaktada oluyirlar ama sıkılmaya yım diye böyle yapıyorum arada
twinsmom__ Fatma-Zehra-gunes- sizi o kadar iyi anlıyorum kii Ama geçicek inşallah🤲❤️ Tiksinmemek için ne yiyebiliyosanız onu yiyin Ben biberli peynirli dereotlu omlet falan yapıyorum en azından yumurta tadı falan olmuyor yada menemen, patatesli omlet bu tarz bu deneyin ama dediğim gibi yiyemezseniz zorlamayın kendinizi Allah yardımcınız olsun😇
Fatma-Zehra-gunes- twinsmom__ Allah razı olsun valla bazen zorluyorum ama da sonra bulantı istifra oluyor diye yemiyorum oğlum a her sabah yapıyorum ama ne halde yapıyorum :(
twinsmom__ Fatma-Zehra-gunes- allah yardımcınız olsun gerçekten başına gelen anlıyor ne kadar zor olduğunu Kaç haftalıksınız bu arada
Deletedmom_89 Selbi777 hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyordum çok canım istiyor bi tane bisküvili var onu istiyor canım eskiden kullanırdım ama hamilelikte sıkıntı olur diye kullanmıyordim
Serendipity16 Doamomy12 benim doktorum yiyebiliyorsan ye sevmiyorsan kendini zorlamana gerek yok demişti Avokado için ama ben zaten seviyordum bu kadar tercih edilme sebebi içinde çoğu vitamin var bi de besleyici falan ondan tercih ediliyor ama yumurta yemeye çalışın protein o
Serendipity16 İlk zamanlar sağlıklı tabaklar yapıyordum ama artık saldım doğurucam zaten yakında 😂 ben maalesef peynir zeytinle doymuyordum muhakkak ya bi hamur işi ya da menemen kuymak börek tarzı bir şey arıyordum yumurtada sadece haşlanmış yiyebiliyorum kahvaltı sevmeyen insan için cidden zor bi öğün
4949zilanerturk 4949zilanerturk eylulus inaan ki benim hiç cnm istemiyor kahvaltı yapmak midem almıyor ama genelde bal kaymak karnımda yer yokmuş gibi hissediyorum gebelik haftası (31)❤️🥰
Okyanusolmak Böyle tabaklar yapmaya üşeniyorum. Yumurta kırıp ekmek çayla yediğim çok oluyor. Maydanoz dereotunu falan da yumurtaya dograyiveriyorum. Zaten çalışırken zor oluyor. Siz iyi yapıyorsunuz maşallah
eylulus BerrakYagmurMert bu da benimki bu sabah, hızlı bi kahvaltı olması lazımdı ve canım tost çekmiştı🤰 ancak yine yaninda bir sey icemiyorum saglikli soguk icecek bulamadim hala limonata da baydi asiri