Brckymk Kızlar suan bebegin cinsiyetini ogremis olan kız bebegi olucak olanlar varsa 9 haftalık ultrason resmini atarmısıniz merak ediyorum benim ultrason resmimimi gorenle bu erkege benziyo kız böyle olmuyo diyorlarda kız nasıl oluyo merak ediyorum
KurabiyeninAnnesi123 Brckymk 9 haftalik cinsiyet ögrenilmez en erken cihaz iyiyse 12 de öğrenilir insanlar hissiyatini söylüyor canm tutar tutmaz bilinmez
rabiasare48 Brckymk görsel ekleyemiyorum ya kızım 3 buçuk yaşında onun 9 haftalık ultrason görüntüsü vardı ama yapamadım
Brckymk KurabiyeninAnnesi123 yok canım biliyorum da yanlis ifade etmisim herhalde mesela suan 16 haftalık hamile dir bebegi kızdır iste o bebegin 9 haftalık ultrason resmi varsa yukleyebilirler mi diye sordum yani benim bebegim 9 haftalık herkes erkek bu kesin kız böyle olmaz diyorlar da kız nasıl oluyo 9 haftada onu merak ettim 🌸
KurabiyeninAnnesi123 Brckymk anladm kuzum genelde yapan kafa seklinden dolayi yorum yapıyor googleye erkek bebek kız bebek ultrason resmi yazinca çıkar ama yanılta da bilir